قهوه عربیکا یا کنیا در چه مناطقی بیشتر رشد می کند؟
بیشترین قهوه کنیا در مناطقی با ارتفاع بین 1400 تا 2000 متر از سطح دریا، خاک های آتشفشانی عمیق و دمای بین 15 تا 4 درجه رشد می کند. امروزه کشاورزان قادر هستند هر مقدار و با هر کیفیتی که بخواهند را کشت، پردازش و استفاده کنند. دو گونه قهوه ای که از کنیا به دست می آید روبوستا و عربیکا هستند. با مقایسه های انجام شده، قهوه عربیکا به دلیل طعم بیشتر و عطر دلپذیر محبوبیت بیشتری دارد. این قهوه همچنین بیشترین تولید را دارد و بیش از 99 درصد قهوه نوع کنیایی تولید شده، عربیکا است. چهار منطقه اصلی برای کشت قهوه نوع کنیایی وجود دارد که عبارتند از:
منطقه ساحلی: تایتا تاوتا یک منطقه ساحلی در نظر گرفته می شود.
منطقه شرقی: شامل ماچاکوس، ماکونی، تاراکا و برهی از قسمت های مرکزی
منطقه غربی: شامل بونگوما، کاکامگا و ویهیگا است.
منطقه مرکزی: بهترین ناحیه برای تولید قهوه به حساب می آید که دانه های آن از منطقه کوه کنیا برداشته می شوند.