x تبلیغات
بررسی تخصصی قهوه

ویژگی های قهوه ۷۰ ۳۰

 

قهوه 70 30 عربیکا دارای ویژگی ‌های جذابی است. یکی از ویژگی ‌های برجسته آن، طعم متعادل و بی ‌نظیر آن است. با ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا در نسبت 70 به 30، طعم اسیدی و میوه ‌ای قهوه عربیکا با تلخی شکلاتی قهوه روبوستا ترکیب می ‌شود که می ‌تواند تجربه ‌ای منحصر به ‌فرد را برای شما به ارمغان بیاورد. در مورد میزان کافئین، قهوه 70 30 عربیکا به عنوان یک قهوه متوسط در نظر گرفته می ‌شود. قهوه عربیکا به خودی خود دارای مقدار متوسطی کافئین است؛ اما با افزودن قهوه روبوستا به این ترکیب، مقدار کافئین افزایش می ‌یابد. اگر به کمترین میزان کافئین در قهوه حساسیت دارید، بهتر است به نوعی از قهوه با مقدار کافئین کمتر مانند قهوه دکافئینه روی آورید. یکی از مزایای قهوه 70 30 عربیکا، قیمت مقرون به صرفه آن است. با خرید این ترکیب، می ‌توانید با هزینه ای کمتر، قهوه ‌ای با ویژگی ‌های نزدیک به قهوه 100% عربیکا داشته باشید. قیمت قهوه 70 30 عربیکا نسبت به قهوه 100% عربیکا ارزان ‌تر خواهد بود؛ به خصوص اگر خریدهای اینترنتی از مراکز معتبر انجام دهید.

 

مکانیسم های مختلف قهوه برای کاهش درد عضلات

 

مکانیسم های مختلفی وجود دارد که قهوه می تواند از طریق آنها به کاهش دردهای عضلانی کمک کند. یکی از این مکانیسم ها، افزایش سطح اندورفین ها در بدن است. اندورفین ها مواد شیمیایی طبیعی هستند که به عنوان مسکن های طبیعی عمل می کنند و مصرف قهوه می تواند تولید آنها را تحریک کند.

مکانیسم دیگر تأثیرگذاری قهوه، بهبود گردش خون است. کافئین موجود در قهوه می تواند عروق خونی را گشاد کند و جریان خون را به عضلات افزایش دهد. این امر به حذف سریع مواد زائدی مانند اسیدلاکتیک که در هنگام فعالیت بدنی تولید می شود و می تواند باعث ایجاد دردهای عضلانی شود، کمک می کند. علاوه براین، ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در قهوه می توانند به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب ناشی از آن در عضلات کمک کنند.

یکی دیگر از مکانیسم های کاهش احساس درد با مصرف قهوه، تأثیرگذاری بر گیرنده های عصبی مغز است. این مکانیسم ها نشان می دهند که قهوه می تواند به طرق مختلفی به کاهش دردهای عضلانی کمک کند و مصرف متعادل آن می تواند به عنوان یک راهکار طبیعی برای مدیریت درد عضلات در نظر گرفته شود.

 

نقش قهوه در فرهنگ پاپ و موسیقی های فیلم

 

در گذشته نویسندگان بسیاری از کافه به عنوان محلی برای ملاقات استفاده کرده اند و قهوه را به عنوان یکی از پرکاربرد ترین نوشیدنی ها در داستان های خود به کار برده اند. زمانی که داستان هایی مانند «کازابلانکا» به دلیل اتفاقات تلخ و شیرینی که در فضای کافه رخ می داد و فنجان های قهوه که تأثیر قابل توجهی روی اتفاقات داشتند به شهرت رسید، این نوشیدنی وارد فضای فیلم سازی شد.

فیلم های سینمایی کافه ها را به مرکزی برای دیدار عشاق تبدیل کردند. عشاقی که در زمان انتظار قهوه می نوشند، هنگام جدایی از معشوق، فنجان های پر از قهوه را روی میزها رها می کنند یا برای تجدید خاطرات به کافه ای قدیمی می روند و فنجانی قهوه سفارش می دهند. این سبک سناریو نویسی برای فیلم ها باعث شد که به مرور زمان، قهوه به نمادی از عشق تبدیل شود و بین مردم جامعه محبوبیت بیشتری پیدا کند.

بعد از آن بود که قهوه وارد فرهنگ موسیقی پاپ شد. ابتدا آهنگ سازانی که برای فیلم های سینمایی موسیقی می ساختند، از قهوه به عنوان نمادی برای عشق استفاده کردند. این نوشیدنی طعمی تلخ و عطری خوشایند دارد و نوشیدن آن باعث احساس شادی و رضایت می شود؛ بنابراین انتخابی ایده آل برای توصیف عشق به شمار می رود. استقبال مردم از موسیقی هایی که از قهوه به عنوان نماد استفاده کرده بودند، رفته رفته این نوشیدنی را به بخشی از فرهنگ پاپ تبدیل کرد.

 

مهم ترین نکات در زمان نگهداری از دانه و پودر قهوه

 

راهکارهای نگهداری از قهوه در ظرف فراوان هستند. اگر قهوه را در بهترین ظرف هم بریزید، اما آن را در مکان نامناسبی قرار دهید، باز هم بعد از مدت کوتاهی، شاهد خرابی قهوه و از دست دادن کیفیت آن خواهید بود. به همین منظور نکاتی را بیان کرده ایم تا با رعایت آن بتوانید، قهوه را برای مدت زمان بیشتری در خانه یا محل کار نگهداری کنید:

   

1. نگهداری قهوه در ظرف مناسب داخل فریزر

قهوه آسیاب شده یا پودر قهوه را در ظروف پلاستیکی مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید. فریزر بهترین مکان برای نگهداری طولانی مدت قهوه است که سبب حفظ طعم و کیفیت آن می شود. البته توجه داشته باشید که باید یک تا دو روز قبل از مصرف قهوه، آن را از فریزر خارج کنید. از قرار دادن ظروف فلزی و شیشه ای در فریزر خودداری کنید. 

  

2. قهوه آسیاب شده را در یخچال قرار ندهید

قرار دادن پودر قهوه در یخچال کار نادرستی است. فرقی نمی کند شما قهوه را در چه ظرفی قرار داده اید، زمانی که ظرف را در یخچال قرار دهید، رطوبت هوا به درون ظرف نفوذ کرده و سبب خرابی و از بین رفتن طعم و عطر قهوه می شود.

  

3. قهوه را ظرف یک ماه مصرف کنید

هر قهوه ای انقضای مخصوص به خود را دارد که باید در زمان خرید، آن را از فروشنده سؤال کرده یا اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی آن را به دقت مطالعه کنید. در هر صورت توصیه می شود که قهوه را ظرف یک ماه مصرف کرده و برای ماه بعد خود، قهوه تازه خریداری کنید. 

 

4. برای برداشتن قهوه از پیمانه مخصوص استفاده کنید

یکی از مهم ترین نکاتی که باید برای نگهداری طولانی مدت قهوه در ظرف مناسب مدنظر داشته باشید، این است که از برداشتن قهوه با پیمانه های آغشته به شکر یا سایر مواد غذایی خودداری کنید. علاوه بر این برداشتن قهوه با پیمانه خیس نیز ممنوع است. انجام این کارها تأثیر ظرف مناسب نگهداری قهوه را به طور کامل از بین می برد. 

  

5. بعد از هر بار استفاده از قهوه، درب ظرف را ببندید

بسیاری از افراد عادت دارند بعد از برداشتن قهوه، درب ظرف را باز بگذارند و به سایر امور بپردازند. این کار کاملاً اشتباه است. شما باید بلافاصله بعد از برداشتن قهوه، درب آن را محکم ببندید تا قهوه کمترین تماس را با اکسیژن هوا داشته باشد. فراموش نکنید که برداشتن قهوه از ظرف تنها چند ثانیه طول می کشد.

 

آشنایی با انواع قهوه ایتالیایی

 

قهوه ریسترتو (Ristretto)

ریسترتو (استرتو) نوشیدنی دیگری است که از آن به عنوان یک نسخه قوی ‌تر و غلیظ ‌تر از قهوه اسپرسو یاد می شود. درست کردن ریسترتو بسیار شبیه به درست کردن قهوه اسپرسو است؛ به این صورت که با استفاده از نصف حجم آبی که برای قهوه اسپرسو استفاده می ‌شود، قهوه ریسترتو را می توان تهیه کرد. به طور کلی، شما از همان مقدار قهوه ای که برای یک شات اسپرسو استفاده می ‌کنید، اما با نصف حجم آب، ریسترتو را تهیه خواهید کرد. این نسبت اضافه کردن آب به قهوه باعث می ‌شود که ریسترتو طعم و غلظت بیشتری نسبت به اسپرسو داشته باشد. زمان استخراج قهوه در ریسترتو نیز کمتر است و تنها حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه زمان می ‌برد تا عمل استخراج قهوه تکمیل شود. حجم یک شات اسپرسو حدودا ۲۵ تا ۳۰ میلی ‌لیتر است. در حالی که حجم یک ریسترتو بین ۱۵ تا ۲۰ میلی ‌لیتر خواهد بود. اگر تمایل داشته باشید، می ‌توانید به قهوه ریسترتو خود کمی شیر یا فوم شیر اضافه کنید تا از طعم و عطر آن بیشتر لذت ببرید. اضافه کردن شیر می‌ تواند به عنوان یک ماده افزودنی استفاده شود تا طعم و قوام قهوه را تغییر دهد و تجربه نوشیدن را بهبود بخشد.

   

لانگو اسپرسو (Long Espresso)

لانگو اسپرسو (Lungo) یکی دیگر از انواع قهوه ایتالیایی است که در آن، از دو برابر آبی که برای تهیه یک شات اسپرسو به کار می رود، استفاده خواهد شد. لانگو در ایتالیایی به معنای بلند یا دراز است و به حجم بیشتر آب در تهیه این نوع قهوه اشاره می کند. این نسبت آب به قهوه در مقایسه با اسپرسو معمولی، تاثیر قابل توجهی روی طعم و قوام قهوه دارد. با استفاده از دو برابر آب، زمان تهیه لانگو اسپرسو طولانی ‌تر از تهیه یک شات اسپرسو معمولی خواهد بود. این زمان بیشتر باعث استخراج بیشتر ترکیبات محلول در قهوه می ‌شود و نتیجه آن یک فنجان قهوه با حجم بیشتر اما با تلخی کمتر است. لانگو اسپرسو عموما برای کسانی مناسب است که ترجیح می ‌دهند نسبت آب بیشتری در قهوه خود داشته باشند و تلخی کمتری را تجربه کنند.

 

عطر دانه ها، تعیین کننده کیفیت قهوه

 

عطر یکی از مهم ترین جنبه های قهوه است که به محض باز کردن بسته بندی آن، حس می شود. قهوه های تازه عطر بسیار قوی تری دارند و بوی آن ها به سرعت در فضا پخش می شود. دانه های تازه، قبل از آسیاب کردن باید عطر خاصی داشته باشند. اگر بسته قهوه ای را باز کردید و بویی ضعیف یا بوی کهنه ای احساس کردید، احتمالا دانه ها تازگی خود را از دست داده اند. برای تجربه بهترین عطر و طعم، بهتر است قهوه خود را به طور تازه آسیاب کنید.

آسیاب کردن دانه ها یکی از مراحل کلیدی در فرآیند دم کردن قهوه است. دانه های تازه تر راحت تر آسیاب می شوند؛ زیرا پوست آن ها هنوز ترد و شاداب می باشد. برعکس، دانه های قدیمی تر ممکن است سخت تر آسیاب شوند و در صورت آسیاب شدن، ترکیب آن ها به طور یکنواخت صورت نگیرد. در هنگام آسیاب دانه های قهوه، دقت کنید که دانه ها به طور یکنواخت خرد شوند. این امر می تواند نشانه ای از تازگی دانه ها باشد.

 

نکات طلایی در خرید عمده قهوه

 

در تجارت، همه چیز به افزایش حاشیه سود شما مربوط می شود و بنابراین اگر بتوانید اقلام مورد نیاز خود را با قیمت عمده خریداری کنید، حاشیه سود شما به مراتب بیشتر خواهد شد و درآمد چندین برابری دستتان را خواهد گرفت. این امر فقط مربوط به مشاغل بزرگ نیست! مشاغل کوچک و نوپا نیز باید حتما این موضوع را مدنظر خودشان قرار دهند. همین سود اضافه ای که از مابه التفاوت خرید عمده قهوه و فرآوری آن به دست می آورید، دست مایه گسترش و رونق کسب و کار شما خواهد شد. فراموش نکنید که طولانی ترین مسیرها، با یک قدم شروع می شوند؛ ولی باید قدم اول را محکم بردارید. پس همراه ما باشید تا فواید و نحوه خرید عمده قهوه را به شما آموزش دهیم.

اگر قبلاً خرید عمده قهوه را انجام نداده اید، ابتدا باید یک تامین کننده عمده فروشی قهوه را پیدا کنید که هم محصول با کیفیتی برای فروش دارد و هم می تواند در کمترین زمان ممکن، سفارشات شما را در هر حجم دلخواه به دستتان برساند. این تامین کنندگان، همان افرادی هستند که می توانند به شما کمک کنند تا سود خود را افزایش دهید و این به شما امکان می دهد تا کسب و کار خود را به سرعت گسترش دهید. هنگام خرید مواد ضروری که برای راه اندازی یک شرکت قهوه موفق به آن نیاز دارید، همیشه باید سعی کنید واسطه ها را کنار بزنید. 

جلوگیری از ایجاد مزه سوختگی در قهوه

 

برای جلوگیری از ایجاد مزه سوختگی در قهوه، باید توجه ویژه‌ ای به چندین عامل داشته باشید. اول از همه، استفاده از تجهیزات و دستگاه ‌های قهوه‌ ساز با کیفیت، بسیار مهم است. این دستگاه ‌ها باید قابلیت کنترل دما و فشار را داشته باشند تا قهوه به طور یکنواخت و بهینه استخراج شود. همچنین، تنظیم درست دما در فرآیند استخراج قهوه نیز اهمیت دارد. استفاده از آب با دمای مناسب برای استخراج قهوه باعث به وجود آمدن طعم بهتری در آن می شود.

انتخاب دانه‌ های قهوه با کیفیت بالا نیز تاثیر زیادی بر طعم و مزه قهوه دارد. دانه‌ های تازه ‌تر و با بهترین کیفیت را انتخاب کنید و مطمئن شوید که به درستی تهیه و نگهداری شده ‌اند. همچنین، نگهداری و تمیزکاری منظم دستگاه قهوه‌ ساز نیز بسیار مهم است. رسوبات و روغن ‌ها در دستگاه می ‌توانند طعم سوخته و تلخی را در قهوه ایجاد کنند. بنابراین، دستگاه را به طور منظم تمیز کرده و دستورالعمل‌ های مربوط به نگهداری و تمیزکاری آن را رعایت کنید. در کل، استفاده از تجهیزات و دستگاه‌ های قهوه‌ ساز با کیفیت، تنظیم درست دما، استفاده از دانه ‌های قهوه با کیفیت بالا، نگهداری و تمیزکاری منظم دستگاه و انتخاب قهوه ‌های تازه و با کیفیت، همگی عواملی هستند که بهبود طعم و مزه قهوه را تضمین کرده و از ایجاد مزه سوختگی در آن جلوگیری می ‌کنند.

تحلیل بازار قهوه ‌های تخصصی در کشور های در حال توسعه

 

در دهه ‌های اخیر، مصرف قهوه در بین مردم سر تا سر جهان بسیار رواج یافته و امروزه این نوشیدنی به یکی از نیاز های روزمره مردم تبدیل شده است. به دلیل تقاضای بالا در مصرف قهوه، انواع مختلف از قهوه ها تولید و به بازار عرضه می شود تا افراد بتوانند با توجه به سلیقه خود و ذائقه ای که دارند، بهترین نوشیدنی قهوه را در اختیار داشته باشند. با توجه به افزایش آگاهی مصرف کنندگان در کشور های در حال توسعه، قهوه های تخصصی جایگاه ویژه ای در این کشور ها پیدا کرده اند.

  

عوامل اقتصادی مؤثر بر تقاضای قهوه ‌های تخصصی در کشورهای در حال توسعه

یکی از مهم ترین عوامل بر تقاضای قهوه های تخصصی، وضعیت اقتصادی کشور های در حال توسعه است. عوامل اقتصادی مختلف بر تقاضای قهوه های تخصصی در کشور های در حال توسعه نقش دارند که از مهم ترین آن ها عبارت اند از:

  • افزایش درآمد سرانه
  • رشد طبقه متوسط
  • بهبود شرایط اقتصادی
  • کاهش تعرفه‌ های وارداتی
  • افزایش دسترسی به قهوه ‌های وارداتی
  • نوسانات قیمت جهانی قهوه

  

نقش تغییرات سبک زندگی در افزایش مصرف قهوه‌های تخصصی

از دیگر دلایل بسیار مهم در رشد بازار های قهوه تخصصی در کشور های در حال توسعه، تغییر سبک زندگی مردم است. امروزه در بسیاری از کشور های در حال توسعه، مردم با تقلید از غرب و کشور های پیشرفته، بیشتر به مصرف قهوه و نوشیدنی های کافئین دار روی آورده اند. از طرف دیگر به دلیل افزایش ساعت های کاری در این کشور ها، مردم به مصرف نوشیدنی هایی مانند قهوه که به رفع خستگی آن ها و افزایش تمرکزشان کمک می کند، علاقه بیشتری نشان می دهند. 

 

قهوه ی کدام کشور بهتر است؟

 

زمانی که خرید عمده قهوه مطرح می شود، یکی از مهمترین نکاتی که نباید آن را از قلم بیاندازید، منشا تولید قهوه است. راه های مختلفی برای تصمیم گیری در این زمینه وجود دارد؛ اما بهترین رویکرد این است که از خود بپرسید، "مشتری هدف من از چه چیزی بیشتر لذت خواهد برد؟"

منشا قهوه عامل مهمی در طعم و ویژگی های قهوه خواهد بود؛ بنابراین در کنار ذائقه مشتریانتان، باید به این موضوع نیز توجه کنید که قرار است چه محصولی ارائه دهید. بگذارید واضح تر بگویم. قهوه هر منطقه، ویژگی های مخصوص به خود را دارد که این ویژگی ها، آن را برای یک ترکیب مشخص مثلا اسپرسو خاص می کنند. به عنوان مثال، قهوه تولید شده در برخی مناطق، می توانند به بهترین شکل ممکن، اسپرسو یا رست های تیره تر را ایجاد کنند. این در حالی است که مناطق دیگر قهوه های شیرین تر یا قهوه هایی با طعم های متفاوت «شکلاتی» تولید می کنند. در اینجا خلاصه ای سریع از مناطق اصلی و مشخصات طعم مربوط به آنها آورده شده است:


اتیوپی: طعم های پیچیده و میوه ای

کنیا: اسیدی و شیرین، با نت های توت

هند: صاف و کرمی

برزیل: شکلاتی / آجیلی

کلمبیا: تنوع گسترده تر، از تیره و شکلاتی تا روشن و میوه ای را شامل می شود.

کاستاریکا: تمیز و سبک

مکزیک: غنی، اغلب شیرین

همین بخش به تنهایی نشان می دهد که چرا لازم است در هنگام خرید عمده قهوه، چند قدم به عقب بازگردید تا با دید بازتری تصمیم بگیرید. اگر موفق نشوید ذائقه مشتریان خود را به درستی شناسایی کنید یا قهوه مناسب برای هرترکیب را بیابید، ممکن است در خرید عمده قهوه دچار اشتباه شده و هزینه روی دست خودتان بگذارید. ولی جای نگرانی نیست! با صرف اندکی وقت و بررسی مطالب وب سایت قهوه خانه، می توانید اطلاعات زیادی در مورد همه انواع دانه های قهوه و هر آنچه برای خرید عمده قهوه به آن نیاز دارید، پیدا کنید و سپس با خیال راحت تصمیم بگیرید و خرید خود را نهایی کنید.

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعد