x تبلیغات
بررسی تخصصی قهوه

طعم سوختگی قهوه به چه علت است؟

 

دمای خیلی زیاد آب

دمای زیاد آب می‌ تواند یکی از دلایل ایجاد طعم سوختگی در قهوه باشد. وقتی آب بسیار داغ شود و در دمای بالا بجوشد، ممکن است باعث سوختگی دانه‌ های قهوه شده و طعم تلخ و حالت سوختگی را در قهوه به وجود آورد. برای دم کردن قهوه، بهتر است از آب با دمای مناسب استفاده کنید. دمای ایده ‌آل برای آب دم کردن قهوه بین 195 درجه فارنهایت و 205 درجه فارنهایت است. اگر آب بیش از حد داغ باشد، دانه‌ های قهوه حالت سوختگی پیدا می کنند و طعم آن نیز تلخ می شود. توجه داشته باشید که دمای آب ممکن است با توجه به نوع قهوه و روش دم‌ کردن متفاوت باشد. برای دم کردن قهوه اسپرسو ممکن است نیاز به دمای بالاتری داشته باشید؛ در حالی که برای دم کردن قهوه های دیگر، دمای کمتری نیاز باشد.

  

زمان استخراج قهوه

در تهیه قهوه، زمان استخراج، میزان مواد محلول در آب را تعیین می‌ کند. استخراج طولانی ‌تر از حد ممکن، به معنای استخراج بیش از حد مواد و تلخ و سوخته است. این مواد تلخ و سوخته می‌ توانند باعث ایجاد مزه نامطبوع و سوختگی در قهوه شوند. زمان استخراج قهوه به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله نوع قهوه، نوع دستگاه قهوه‌ ساز و نوع فرآیند استخراج (مثل اسپرسو، فیلتر و غیره). اما به طور کلی، زمان استخراج در دستگاه‌ های قهوه‌ ساز معمولا در حدود 20 تا 30 ثانیه برای اسپرسو و 2 تا 4 دقیقه برای فیلتر قهوه است. برای جلوگیری از ایجاد مزه سوختگی در قهوه، می‌ توانید زمان استخراج را بهینه کنید. معمولا زمان استخراج برای اسپرسو باید کمتر باشد و بین 20 تا 30 ثانیه قرار بگیرد. در مورد فیلتر قهوه نیز زمان استخراج باید مناسب باشد و بین 2 تا 4 دقیقه تنظیم شود. اما بهتر است دستورالعمل تهیه قهوه را بر اساس نوع قهوه و دستگاه قهوه ‌ساز دنبال کنید تا بهترین نتیجه را به دست آورید.

قهوه کافئین بالا چه ویژگی هایی دارد؟

 

زمانی که در مورد خرید قهوه کافئین بالا بحث می شود، شما باید ابتدا اطلاعاتی در مورد این نوع قهوه داشته باشید تا بتوانید به درستی تصمیم بگیرید. قهوه های کافئین بالا از 2 منظر رتبه بندی می شوند؛ قهوه هایی که سطح کافئین بالایی دارند و قهوه هایی که طعم قوی دارند:

طعم قوی تر قهوه

اگر خواهان یک طعم قوی تر در قهوه خود هستید، ۴ پیچ تنظیم در اختیار شماست! قهوه با تنظیم میزان آسیاب کردن، برشته کردن، روش دم کردن یا نسبت آب به پودر می تواند طعم قوی تری داشته باشد. برای درست کردن یک قهوه قوی، می توانید هر چهار عامل یا برخی از آن ها را تغییر دهید.  برای مثال در هنگام تهیه اسپرسو، اگر اندازه ذرات شما به اندازه کافی ریز نباشد، یک قهوه آبکی نصیبتان خواهد شد؛ چرا که ذرات درشت، مقاومت کافی را در برابر جریان پرفشار آب جوش در پرتافیلتر ایجاد نمی کنند و عصاره گیری به صورت صحیح انجام نمی شود. این مورد، تنها یک مثال از تغییرات ساده ای بود که می توانید اعمال کنید تا قهوه ای قوی تر و غنی تر داشته و از خرید قهوه کافئین بالای خود راضی شوید.

کافئین بیشتر قهوه

قهوه ای که محتوای کافئین بالاتری دارد نیز به عنوان یک قهوه قوی شناخته می شود. برای اینکه در هنگام خرید قهوه کافئین بالا، سردرگم نشوید و بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید، باید دانه هایی که میزان کافئین بیشتری دارند و همچنین فاکتورهایی که منجر به افزایش محتوای کافئین دانه ها می شوند را بشناسید. در ادامه، همه این موارد را ذکر خواهیم کرد تا بتوانید خرید قهوه کافئین بالا را با خیال راحت انجام دهید و یک فنجان نوشیدنی لذت بخش را تجربه کنید.

هر قهوه فوری، نسکافه نیست!

 

از عادات ایرانیان است که اسم یک برند خاص را به عنوان یک محصول به کار می برند و در گذر زمان، این اشتباه در میان مردم جا می افتد. مثلا از اسم "پفک" که نام یک برند است، برای اشاره به اسنک پنیری تولید شده توسط هر برند دیگری نیز استفاده می کنند. 

داستان نسکافه و قهوه فوری هم همین است. نسکافه، برندی مشهور در زمینه تولید قهوه فوری است؛ اما در ایران به هر قوه فوری نسکافه می گویند! یا مثلا اینگونه تصور می شود که کافی میکس یک چیز جداگانه است؛ در حالی که کافی میکس، همان قهوه فوری است که مقداری شکر و شیر غیر لبنی هم به آن افزوده شده و چیز عجیب و غریبی نیست. برندهای قهوه فوری اکثرا دستور ساخت مشابهی را دنبال می کنند و گاها فقط در نوع و میزان افزودنی ها با یکدیگر تفاوت دارند.

شناخت روش های اصلی تولید قهوه فوری، کمک می کند تا در هنگام خرید قهوه فوری، انتخاب بهتری داشته باشید و لذت یک فنجان قهوه خوش عطر و طعم را تجربه کنید. قهوه فوری را می توان به عنوان "نسخه خشک شده قهوه دم شده معمولی" تعریف کرد. اما چگونه تمام آب قهوه را حذف می کنند؟

 

برای خرید بهترین قهوه ترک به چه نکاتی دقت کنیم؟

 

پیش از این نیز عنوان کردیم که قهوه ترک، یک روش سنتی و خوش مزه برای لذت بردن از طعم اصیل و واقعی قهوه است؛ اما خرید قهوه ترک به ملزومات و بررسی های خاصی نیاز دارد؛ چرا که دستیابی به عطر و طعم واقعی قهوه ترک، در گرو انتخاب ریزبینانه و دم آوری صحیح آن است. در ادامه به چندین نکته در مورد نحوه انتخاب و خرید قهوه ترک با بهترین کیفیت اشاره می کنیم:


درجه رست شدن دانه ها:

قهوه ترک، معمولا با دانه هایی از قهوه که به صورت لایت یا مدیوم رست شده اند، تهیه می شود؛ زیرا رست های تیره تر می توانند تداعی کننده عطر و طعم تلخ تری در مقایسه با انواع دیگر رست ها باشند. علاوه بر این، می توانید نژاد ها و ترکیب های مختلفی از دانه های قهوه مانند عربیکا، روبوستا یا موچا را آزمایش کنید تا پروفایل طعم مورد نظر خود را بیابید.


اندازه آسیاب مناسب :

همانگونه که پیش از این نیز بررسی کردیم، قهوه ترک به پودر بسیار ریز، تقریبا مانند آرد تبدیل می شود؛ به طوری که می تواند در آب حل شود. در اینجا دست شما برای خرید قهوه ترک باز است! شما می توانید قهوه ترک از پیش آماده شده را بخرید یا با استفاده از آسیاب، دانه های قهوه ترک را آسیاب کنید. نکته مهمی که نباید از دید شما پوشیده بماند، این است که باید از استفاده از آسیاب برقی خودداری کنید؛ زیرا استفاده از آسیاب برقی می تواند دانه های قهوه را بیش از حد گرم کرده و طعم آن ها را تحت تاثیر قرار دهد.


نژاد دانه ها:

دانه های قهوه ترک، معمولاً از نژاد عربیکا انتخاب می شوند؛ هر چند قانون موکدی در این باره وجود ندارد. عربیکا، یکی از دو نوع اصلی دانه قهوه است که در سراسر جهان کشت می شود. دانه های عربیکا در مقایسه با دانه های روبوستا، دارای طعم و عطری ملایم تر و شیرین تر بوده و به همین دلیل است که قهوه ترک، از طعم قوی و در عین حال شیرینی برخوردار است. به منظور تهیه قهوه ترک، دانه های رست شده عربیکا به شدت آسیاب می شوند تا به شکل پودر ریز و تیره درآیند؛ سپس این پودر با آب و شکر مخلوط شده و در قهوه جوشی به نام جذوه جوشانده و پس از دم آوری، در فنجان های کوچک سرو می شود.

تاثیر قهوه در کاهش درد مفاصل چگونه است؟

 

تاثیر قهوه در کاهش درد مفاصل ممکن است به دلایل مختلفی صورت گیرد. این نوشیدنی حاوی ترکیباتی است که می ‌توانند به عنوان ضد التهاب و تسکین دهنده درد عمل کنند. یکی از مهمترین ترکیبات قهوه، کافئین است. کافئین می‌ تواند به عنوان یک مهارکننده آنزیمی به نام فسفو دی ‌استراز عمل کند. این آنزیم نقش مهمی در تنظیم پروستاگلاندین‌ ها دارد که به عنوان عناصر التهابی و دردزدا عمل می ‌کنند. با مهار فعالیت فسفو دی ‌استراز، کافئین می ‌تواند به کاهش تولید پروستاگلاندین ‌ها و در نتیجه کاهش التهاب و درد مفاصل کمک کند.

در زمینه تاثیر قهوه در کاهش درد مفاصل، مطالعه علمی زیادی انجام شده اند. این مطالعات نشان داده ‌اند که مصرف متعادل قهوه می ‌تواند به کاهش درد مفاصل کمک کند. به عنوان مثال، یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ که در مجله  Arthritis Care & Research منتشر شد، نشان داد که مصرف قهوه با مقدار مناسب روزانه، می ‌تواند باعث کاهش درد و بهبود علائم در بیمارانی شود که درد مفاصل ناشی از التهاب مفصل روماتوئید دارند. توجه داشته باشید که این مطالعات دارای محدودیت ‌ها و نیازمند تحقیقات بیشتری هستند. همچنین، تاثیر قهوه ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد و نتایج مورد انتظار آن به عوامل دیگری که در درد مفاصل تاثیر دارند (مانند بیماری، دوز قهوه و واکنش طبیعی بدن به قهوه)، بستگی دارند.

 

تضمین کیفیت و تازگی قهوه در خرید اینترنتی

 

از نظر ما، این مهم ترین نکته و احتمالا دلیل کافی برای خرید قهوه انلاین است. قهوه، چه به صورت دانه و چه به صورت آسیاب شده، محصولی فاسد شدنی است و بسیاری از مردم از سرعت این اتفاق شگفت زده می شوند. نظرات متفاوتی در مورد سرعت از بین رفتن قهوه وجود دارد؛ اما در صنعت، مطمئناً اتفاق نظر وجود دارد که هر چه قهوه تازه تر باشد، طعم بهتری دارد.

عوامل مختلفی از جمله سطح برشته شدن، بسته بندی و اینکه قهوه به صورت دانه کامل است یا آسیاب شده، بر روی سرعت از بین رفتن آن تأثیر می گذارند؛ اما، اکثر برشته کنندگان موافق هستند که دانه های قهوه هفت تا چهارده روز پس از برشته شدن به حداکثر میزانِ طعم خود می رسند. (یعنی بهترین طعم خود را دارند.) برخی توصیه می کنند که از دانه های قهوه در مدت دو هفته پس از رست شدن استفاده کنید؛ اما بسیاری پیشنهاد می کنند تا چهار هفته یا حتی شش هفته نیز قهوه کاملاً خوب است و نمی توان ایرادی بر آن وارد کرد. ما متوجه شدیم که بسیاری از قهوه ها بعد از چهار هفته هنوز طعم عالی دارند؛ اما فقط تعداد کمی از آنها بعد از شش هفته طعم خوب خود را حفظ می کنند. وقتی قهوه تان را آنلاین می خرید، قهوه را در همان سطح تازه ای دریافت می کنید که اگر خودتان از یک روستر خریداری می کردید، نصیبتان می شد. 

از آنجایی که قهوه ها در دسته های بسیار بزرگ برشته می شوند، ممکن است ماه ها در انبار یا قفسه مغازه ها بنشینند و همین تأخیر است که می تواند طعم تلخ یا حتی ترش را در قهوه ایجاد کند. به همین دلیل است که گفتیم خرید اینترنتی قهوه، همیشه از خرید قهوه از فروشگاه های مواد غذایی بهتر است. نکته اصلی هنگام خرید قهوه اینترنتی، این است که قهوه تازه رست، سریع ارسال می شود و به دستتان می رسد، که این فرصت را به شما می دهد تا بلافاصله از نوشیدنی های قهوه لذت ببرید.

تضمین دانه های قهوه از طریق تجارت مستقیم

 

تجارت مستقیم هم برای خریدار و هم برای کشاورز سودمند است. در اینجا دلال قهوه از معامله خارج می شود. این بدان معناست که شما به عنوان یک کسب و کار می توانید قهوه با کیفیت خوب را با قیمت مناسب تری دریافت کنید. کشاورز نیز خوشحال است؛ زیرا  قیمت قهوه او نیز بالاتر است.

تجارت مستقیم مستلزم روابط مناسب بین فروشنده قهوه (معمولاً صدها یا هزاران کیلومتر دورتر) و کشاورز قهوه است. برای حفظ یک رابطه تجاری سالم و سودمند دوجانبه، باید موانع تجاری برطرف شود. ما در این مجموعه با برداشتن دلالان از میان، تمام سعی خود را کرده ایم تا قهوه ای با کیفیت بالا را با قیمت متعادل و متناسب تر در اختیار طرفداران خرید قهوه کیلویی قرار دهیم. 

شما به عنوان یک خریدار قهوه، باید بدانید که چه نوع قهوه ای دریافت می کنید و آیا کیفیت قهوه خوب است یا خیر. این اغلب به سالها تجربه نیاز دارد. اما ما راه شما کوتاه کردیم! متخصصان ما سالهاست که در زمینه قهوه فعالیت دارند و با جدا کردن بهترین انواع قهوه، پیچ و خم های مسیر انتخاب قهوه را برای شما هموار کرده اند. دیگر نیازی به هزینه های زیاد و هنگفت نیست و می توانید با خیال راحت خرید قهوه کیلویی را انجام دهید و از کیفیت و مرغوبیت قهوه ای که خریداری می کنید، مطمئن باشید.

ویژگی منحصر به فرد قهوه اسپرسو چیست؟

 

اسپرسو غلیظ تر و دارای عطر و طعم قوی تری نسبت به قهوه است، زیرا نسبت پودر به آب بیشتر است، آسیاب ریزتری دارد و روش دم آوری آن از نوع تحت فشار است. این در حالی است که قهوه معمولی از آسیاب درشت تر، آب و جاذبه بیشتر برای استخراج دم کرده نهایی استفاده می کند.

اغلب مردم در هنگام خرید قهوه اسپرسو این گونه فکر می کنند که اسپرسو یک نوع دانه قهوه است. ولی اسپرسو به نوعی فرآیند دم کردن اشاره دارد که شامل ریز آسیاب کردن دانه های قهوه و عبور آب جوش با فشار بالا برای به دست آوردن عصاره قهوه است. بعد از به پایان رسیدن فرآیند دم کردن، یک فوم یا کرم قهوه ای در بالای اسپرسو ظاهر می شود. این فوم، همان حباب های ریز هوا به علاوه عصاره قهوه است که طعم دار بوده و قهوه را غنی می کنند. در زمان خرید قهوه اسپرسو به این نکته توجه داشته باشید که هر دو نوع دانه قهوه عربیکا و روبوستا در تهیه اسپرسو مورد استفاده قرار می گیرند که هر کدام طعم منحصر به فردی را ایجاد خواهند کرد.

https://ghahvekhane.com/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%88

توجه به تازگی قهوه

 

اگر مطالب زیادی در مورد کیفیت قهوه یا راهنمای خرید قهوه مطالعه کرده باشید، احتمالا متوجه خواهید شد که طراوت قهوه، زیاد به چشم می آید. به این دلیل که تازگی، یکی از مهم ترین عواملی است که در تعیین کیفیت قهوه نقش دارد. یکی از سوالات متداولی که در راهنمای خرید قهوه باید به آن پاسخ داده شود، این است که قهوه بعد از برشته شدن چه مدت تازه می ماند؟ 

متأسفانه تحقیقات مناسب در مورد این موضوع، کمی کمیاب هستند. حتی اگر اصطلاح نایاب را در مورد آن بکار ببریم، اشتباه نکرده ایم! روغن موجود در قهوه، ترکیبات آروماتیک معطر و سایر مواردی که ذکر شدند، مجموع اطلاعاتی هستند که از مقالات مختلف راهنمای خرید قهوه به دست آمده اند. دلایل علمی پنهان در پشت اهمیت تازگی قهوه، بسیار گسترده و جذاب است؛ اما نکته اصلی این است که قهوه تازه، طعم خوبی دارد؛ در حالی که طعم قهوه کهنه چندان خوشایند و دلنشین نیست.

شاید این امر بدیهی به نظر برسد؛ اما وقتی قهوه را از فروشگاه آنلاین یا کافه می خرید، به بسته بندی آن نگاهی بیندازید و ببینید آیا برشته شده است یا خیر. اکثر شرکت هایی که در زمینه رست قهوه فعالیت دارند، از تولیدی های کوچک گرفته تا شرکت های رده بالا، تاریخ برشته شدن قهوه را در جایی روی بسته بندی آن می نویسند. اگر قهوه ای که خریداری کرده اید، ظرف یک الی دو هفته گذشته رست شده باشد، یک انتخاب طلایی داشته اید!

عوامل موثر بر قیمت قهوه ترک 1403

 

محل خرید قهوه:

اگر به دنبال جایی می گردید که قهوه ترک با کیفیت و تازه، آن هم به صورت کیلویی تهیه کنید؛ به جای درستی آمده اید! ما در مجموعه قهوه خانه، تلاش کرده ایم تا ضمن ارائه انواع برندهای قهوه ترک به صورت تازه، زمینه خرید قهوه ترک کیلویی را برای علاقه مندان خرید قهوه ترک فراهم کنیم.


نوع دانه های قهوه:

قهوه ترک، به صورت سنتی، عمدتا از دانه های قهوه عربیکا دم آوری و تهیه می شود. در هنگام خرید قهوه ترک، باید حواستان به این موضوع باشد که قهوه عربیکا در مقایسه با قهوه روبوستا، قدری گران تر خواهد بود.


درجه رست شدن دانه ها:

دانه های مورد نیاز برای تهیه قهوه ترک، معمولاً به صورت متوسط(مدیوم) یا تیره(دارک) برشته می شوند. به طبع، قیمت قهوه ترک دارک رست، گران تر از قهوه ترک مدیوم رست خواهد بود. البته این به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد که کدام رست را انتخاب کنید.


میزان آسیاب دانه های قهوه:

مورد مهم دیگر این است که از هر دانه ای که استفاده می کنید، باید مطمئن شوید که سطح آسیاب شدن دانه ها مناسب است؛ چرا که قهوه مورد نیاز برای تهیه قهوه ترک باید تا حد امکان ریز آسیاب شده باشد. اندازه ذرات پودر قهوه ترک با ذراتی مانند گرد و غبار و آرد مقایسه می شود. رسیدن به این سطح از آسیاب، موجب دم آوری بی نظیر و ارائه بهترین طعم قهوه ترک خواهد شد. قیمت قهوه ترک با اندازه دانه های بزرگ تر، ارزان تر از محصولاتی است که کاملا ریز و یک دست آسیاب شده اند؛ زیرا همانطور که گفته شد، برای تهیه قهوه ترک، باید دانه های قهوه به صورت خیلی ریز آسیاب شوند.

https://ghahvekhane.com/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%B1%DA%A9

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد