x تبلیغات
بررسی تخصصی قهوه

نقش قهوه در فرهنگ پاپ و موسیقی های فیلم

 

در گذشته نویسندگان بسیاری از کافه به عنوان محلی برای ملاقات استفاده کرده اند و قهوه را به عنوان یکی از پرکاربرد ترین نوشیدنی ها در داستان های خود به کار برده اند. زمانی که داستان هایی مانند «کازابلانکا» به دلیل اتفاقات تلخ و شیرینی که در فضای کافه رخ می داد و فنجان های قهوه که تأثیر قابل توجهی روی اتفاقات داشتند به شهرت رسید، این نوشیدنی وارد فضای فیلم سازی شد.

فیلم های سینمایی کافه ها را به مرکزی برای دیدار عشاق تبدیل کردند. عشاقی که در زمان انتظار قهوه می نوشند، هنگام جدایی از معشوق، فنجان های پر از قهوه را روی میزها رها می کنند یا برای تجدید خاطرات به کافه ای قدیمی می روند و فنجانی قهوه سفارش می دهند. این سبک سناریو نویسی برای فیلم ها باعث شد که به مرور زمان، قهوه به نمادی از عشق تبدیل شود و بین مردم جامعه محبوبیت بیشتری پیدا کند.

بعد از آن بود که قهوه وارد فرهنگ موسیقی پاپ شد. ابتدا آهنگ سازانی که برای فیلم های سینمایی موسیقی می ساختند، از قهوه به عنوان نمادی برای عشق استفاده کردند. این نوشیدنی طعمی تلخ و عطری خوشایند دارد و نوشیدن آن باعث احساس شادی و رضایت می شود؛ بنابراین انتخابی ایده آل برای توصیف عشق به شمار می رود. استقبال مردم از موسیقی هایی که از قهوه به عنوان نماد استفاده کرده بودند، رفته رفته این نوشیدنی را به بخشی از فرهنگ پاپ تبدیل کرد.

 

مهم ترین نکات در زمان نگهداری از دانه و پودر قهوه

 

راهکارهای نگهداری از قهوه در ظرف فراوان هستند. اگر قهوه را در بهترین ظرف هم بریزید، اما آن را در مکان نامناسبی قرار دهید، باز هم بعد از مدت کوتاهی، شاهد خرابی قهوه و از دست دادن کیفیت آن خواهید بود. به همین منظور نکاتی را بیان کرده ایم تا با رعایت آن بتوانید، قهوه را برای مدت زمان بیشتری در خانه یا محل کار نگهداری کنید:

   

1. نگهداری قهوه در ظرف مناسب داخل فریزر

قهوه آسیاب شده یا پودر قهوه را در ظروف پلاستیکی مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید. فریزر بهترین مکان برای نگهداری طولانی مدت قهوه است که سبب حفظ طعم و کیفیت آن می شود. البته توجه داشته باشید که باید یک تا دو روز قبل از مصرف قهوه، آن را از فریزر خارج کنید. از قرار دادن ظروف فلزی و شیشه ای در فریزر خودداری کنید. 

  

2. قهوه آسیاب شده را در یخچال قرار ندهید

قرار دادن پودر قهوه در یخچال کار نادرستی است. فرقی نمی کند شما قهوه را در چه ظرفی قرار داده اید، زمانی که ظرف را در یخچال قرار دهید، رطوبت هوا به درون ظرف نفوذ کرده و سبب خرابی و از بین رفتن طعم و عطر قهوه می شود.

  

3. قهوه را ظرف یک ماه مصرف کنید

هر قهوه ای انقضای مخصوص به خود را دارد که باید در زمان خرید، آن را از فروشنده سؤال کرده یا اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی آن را به دقت مطالعه کنید. در هر صورت توصیه می شود که قهوه را ظرف یک ماه مصرف کرده و برای ماه بعد خود، قهوه تازه خریداری کنید. 

 

4. برای برداشتن قهوه از پیمانه مخصوص استفاده کنید

یکی از مهم ترین نکاتی که باید برای نگهداری طولانی مدت قهوه در ظرف مناسب مدنظر داشته باشید، این است که از برداشتن قهوه با پیمانه های آغشته به شکر یا سایر مواد غذایی خودداری کنید. علاوه بر این برداشتن قهوه با پیمانه خیس نیز ممنوع است. انجام این کارها تأثیر ظرف مناسب نگهداری قهوه را به طور کامل از بین می برد. 

  

5. بعد از هر بار استفاده از قهوه، درب ظرف را ببندید

بسیاری از افراد عادت دارند بعد از برداشتن قهوه، درب ظرف را باز بگذارند و به سایر امور بپردازند. این کار کاملاً اشتباه است. شما باید بلافاصله بعد از برداشتن قهوه، درب آن را محکم ببندید تا قهوه کمترین تماس را با اکسیژن هوا داشته باشد. فراموش نکنید که برداشتن قهوه از ظرف تنها چند ثانیه طول می کشد.

 

آشنایی با انواع قهوه ایتالیایی

 

قهوه ریسترتو (Ristretto)

ریسترتو (استرتو) نوشیدنی دیگری است که از آن به عنوان یک نسخه قوی ‌تر و غلیظ ‌تر از قهوه اسپرسو یاد می شود. درست کردن ریسترتو بسیار شبیه به درست کردن قهوه اسپرسو است؛ به این صورت که با استفاده از نصف حجم آبی که برای قهوه اسپرسو استفاده می ‌شود، قهوه ریسترتو را می توان تهیه کرد. به طور کلی، شما از همان مقدار قهوه ای که برای یک شات اسپرسو استفاده می ‌کنید، اما با نصف حجم آب، ریسترتو را تهیه خواهید کرد. این نسبت اضافه کردن آب به قهوه باعث می ‌شود که ریسترتو طعم و غلظت بیشتری نسبت به اسپرسو داشته باشد. زمان استخراج قهوه در ریسترتو نیز کمتر است و تنها حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه زمان می ‌برد تا عمل استخراج قهوه تکمیل شود. حجم یک شات اسپرسو حدودا ۲۵ تا ۳۰ میلی ‌لیتر است. در حالی که حجم یک ریسترتو بین ۱۵ تا ۲۰ میلی ‌لیتر خواهد بود. اگر تمایل داشته باشید، می ‌توانید به قهوه ریسترتو خود کمی شیر یا فوم شیر اضافه کنید تا از طعم و عطر آن بیشتر لذت ببرید. اضافه کردن شیر می‌ تواند به عنوان یک ماده افزودنی استفاده شود تا طعم و قوام قهوه را تغییر دهد و تجربه نوشیدن را بهبود بخشد.

   

لانگو اسپرسو (Long Espresso)

لانگو اسپرسو (Lungo) یکی دیگر از انواع قهوه ایتالیایی است که در آن، از دو برابر آبی که برای تهیه یک شات اسپرسو به کار می رود، استفاده خواهد شد. لانگو در ایتالیایی به معنای بلند یا دراز است و به حجم بیشتر آب در تهیه این نوع قهوه اشاره می کند. این نسبت آب به قهوه در مقایسه با اسپرسو معمولی، تاثیر قابل توجهی روی طعم و قوام قهوه دارد. با استفاده از دو برابر آب، زمان تهیه لانگو اسپرسو طولانی ‌تر از تهیه یک شات اسپرسو معمولی خواهد بود. این زمان بیشتر باعث استخراج بیشتر ترکیبات محلول در قهوه می ‌شود و نتیجه آن یک فنجان قهوه با حجم بیشتر اما با تلخی کمتر است. لانگو اسپرسو عموما برای کسانی مناسب است که ترجیح می ‌دهند نسبت آب بیشتری در قهوه خود داشته باشند و تلخی کمتری را تجربه کنند.

 

عطر دانه ها، تعیین کننده کیفیت قهوه

 

عطر یکی از مهم ترین جنبه های قهوه است که به محض باز کردن بسته بندی آن، حس می شود. قهوه های تازه عطر بسیار قوی تری دارند و بوی آن ها به سرعت در فضا پخش می شود. دانه های تازه، قبل از آسیاب کردن باید عطر خاصی داشته باشند. اگر بسته قهوه ای را باز کردید و بویی ضعیف یا بوی کهنه ای احساس کردید، احتمالا دانه ها تازگی خود را از دست داده اند. برای تجربه بهترین عطر و طعم، بهتر است قهوه خود را به طور تازه آسیاب کنید.

آسیاب کردن دانه ها یکی از مراحل کلیدی در فرآیند دم کردن قهوه است. دانه های تازه تر راحت تر آسیاب می شوند؛ زیرا پوست آن ها هنوز ترد و شاداب می باشد. برعکس، دانه های قدیمی تر ممکن است سخت تر آسیاب شوند و در صورت آسیاب شدن، ترکیب آن ها به طور یکنواخت صورت نگیرد. در هنگام آسیاب دانه های قهوه، دقت کنید که دانه ها به طور یکنواخت خرد شوند. این امر می تواند نشانه ای از تازگی دانه ها باشد.

 

نکات طلایی در خرید عمده قهوه

 

در تجارت، همه چیز به افزایش حاشیه سود شما مربوط می شود و بنابراین اگر بتوانید اقلام مورد نیاز خود را با قیمت عمده خریداری کنید، حاشیه سود شما به مراتب بیشتر خواهد شد و درآمد چندین برابری دستتان را خواهد گرفت. این امر فقط مربوط به مشاغل بزرگ نیست! مشاغل کوچک و نوپا نیز باید حتما این موضوع را مدنظر خودشان قرار دهند. همین سود اضافه ای که از مابه التفاوت خرید عمده قهوه و فرآوری آن به دست می آورید، دست مایه گسترش و رونق کسب و کار شما خواهد شد. فراموش نکنید که طولانی ترین مسیرها، با یک قدم شروع می شوند؛ ولی باید قدم اول را محکم بردارید. پس همراه ما باشید تا فواید و نحوه خرید عمده قهوه را به شما آموزش دهیم.

اگر قبلاً خرید عمده قهوه را انجام نداده اید، ابتدا باید یک تامین کننده عمده فروشی قهوه را پیدا کنید که هم محصول با کیفیتی برای فروش دارد و هم می تواند در کمترین زمان ممکن، سفارشات شما را در هر حجم دلخواه به دستتان برساند. این تامین کنندگان، همان افرادی هستند که می توانند به شما کمک کنند تا سود خود را افزایش دهید و این به شما امکان می دهد تا کسب و کار خود را به سرعت گسترش دهید. هنگام خرید مواد ضروری که برای راه اندازی یک شرکت قهوه موفق به آن نیاز دارید، همیشه باید سعی کنید واسطه ها را کنار بزنید. 

جلوگیری از ایجاد مزه سوختگی در قهوه

 

برای جلوگیری از ایجاد مزه سوختگی در قهوه، باید توجه ویژه‌ ای به چندین عامل داشته باشید. اول از همه، استفاده از تجهیزات و دستگاه ‌های قهوه‌ ساز با کیفیت، بسیار مهم است. این دستگاه ‌ها باید قابلیت کنترل دما و فشار را داشته باشند تا قهوه به طور یکنواخت و بهینه استخراج شود. همچنین، تنظیم درست دما در فرآیند استخراج قهوه نیز اهمیت دارد. استفاده از آب با دمای مناسب برای استخراج قهوه باعث به وجود آمدن طعم بهتری در آن می شود.

انتخاب دانه‌ های قهوه با کیفیت بالا نیز تاثیر زیادی بر طعم و مزه قهوه دارد. دانه‌ های تازه ‌تر و با بهترین کیفیت را انتخاب کنید و مطمئن شوید که به درستی تهیه و نگهداری شده ‌اند. همچنین، نگهداری و تمیزکاری منظم دستگاه قهوه‌ ساز نیز بسیار مهم است. رسوبات و روغن ‌ها در دستگاه می ‌توانند طعم سوخته و تلخی را در قهوه ایجاد کنند. بنابراین، دستگاه را به طور منظم تمیز کرده و دستورالعمل‌ های مربوط به نگهداری و تمیزکاری آن را رعایت کنید. در کل، استفاده از تجهیزات و دستگاه‌ های قهوه‌ ساز با کیفیت، تنظیم درست دما، استفاده از دانه ‌های قهوه با کیفیت بالا، نگهداری و تمیزکاری منظم دستگاه و انتخاب قهوه ‌های تازه و با کیفیت، همگی عواملی هستند که بهبود طعم و مزه قهوه را تضمین کرده و از ایجاد مزه سوختگی در آن جلوگیری می ‌کنند.

تحلیل بازار قهوه ‌های تخصصی در کشور های در حال توسعه

 

در دهه ‌های اخیر، مصرف قهوه در بین مردم سر تا سر جهان بسیار رواج یافته و امروزه این نوشیدنی به یکی از نیاز های روزمره مردم تبدیل شده است. به دلیل تقاضای بالا در مصرف قهوه، انواع مختلف از قهوه ها تولید و به بازار عرضه می شود تا افراد بتوانند با توجه به سلیقه خود و ذائقه ای که دارند، بهترین نوشیدنی قهوه را در اختیار داشته باشند. با توجه به افزایش آگاهی مصرف کنندگان در کشور های در حال توسعه، قهوه های تخصصی جایگاه ویژه ای در این کشور ها پیدا کرده اند.

  

عوامل اقتصادی مؤثر بر تقاضای قهوه ‌های تخصصی در کشورهای در حال توسعه

یکی از مهم ترین عوامل بر تقاضای قهوه های تخصصی، وضعیت اقتصادی کشور های در حال توسعه است. عوامل اقتصادی مختلف بر تقاضای قهوه های تخصصی در کشور های در حال توسعه نقش دارند که از مهم ترین آن ها عبارت اند از:

  • افزایش درآمد سرانه
  • رشد طبقه متوسط
  • بهبود شرایط اقتصادی
  • کاهش تعرفه‌ های وارداتی
  • افزایش دسترسی به قهوه ‌های وارداتی
  • نوسانات قیمت جهانی قهوه

  

نقش تغییرات سبک زندگی در افزایش مصرف قهوه‌های تخصصی

از دیگر دلایل بسیار مهم در رشد بازار های قهوه تخصصی در کشور های در حال توسعه، تغییر سبک زندگی مردم است. امروزه در بسیاری از کشور های در حال توسعه، مردم با تقلید از غرب و کشور های پیشرفته، بیشتر به مصرف قهوه و نوشیدنی های کافئین دار روی آورده اند. از طرف دیگر به دلیل افزایش ساعت های کاری در این کشور ها، مردم به مصرف نوشیدنی هایی مانند قهوه که به رفع خستگی آن ها و افزایش تمرکزشان کمک می کند، علاقه بیشتری نشان می دهند. 

 

قهوه ی کدام کشور بهتر است؟

 

زمانی که خرید عمده قهوه مطرح می شود، یکی از مهمترین نکاتی که نباید آن را از قلم بیاندازید، منشا تولید قهوه است. راه های مختلفی برای تصمیم گیری در این زمینه وجود دارد؛ اما بهترین رویکرد این است که از خود بپرسید، "مشتری هدف من از چه چیزی بیشتر لذت خواهد برد؟"

منشا قهوه عامل مهمی در طعم و ویژگی های قهوه خواهد بود؛ بنابراین در کنار ذائقه مشتریانتان، باید به این موضوع نیز توجه کنید که قرار است چه محصولی ارائه دهید. بگذارید واضح تر بگویم. قهوه هر منطقه، ویژگی های مخصوص به خود را دارد که این ویژگی ها، آن را برای یک ترکیب مشخص مثلا اسپرسو خاص می کنند. به عنوان مثال، قهوه تولید شده در برخی مناطق، می توانند به بهترین شکل ممکن، اسپرسو یا رست های تیره تر را ایجاد کنند. این در حالی است که مناطق دیگر قهوه های شیرین تر یا قهوه هایی با طعم های متفاوت «شکلاتی» تولید می کنند. در اینجا خلاصه ای سریع از مناطق اصلی و مشخصات طعم مربوط به آنها آورده شده است:


اتیوپی: طعم های پیچیده و میوه ای

کنیا: اسیدی و شیرین، با نت های توت

هند: صاف و کرمی

برزیل: شکلاتی / آجیلی

کلمبیا: تنوع گسترده تر، از تیره و شکلاتی تا روشن و میوه ای را شامل می شود.

کاستاریکا: تمیز و سبک

مکزیک: غنی، اغلب شیرین

همین بخش به تنهایی نشان می دهد که چرا لازم است در هنگام خرید عمده قهوه، چند قدم به عقب بازگردید تا با دید بازتری تصمیم بگیرید. اگر موفق نشوید ذائقه مشتریان خود را به درستی شناسایی کنید یا قهوه مناسب برای هرترکیب را بیابید، ممکن است در خرید عمده قهوه دچار اشتباه شده و هزینه روی دست خودتان بگذارید. ولی جای نگرانی نیست! با صرف اندکی وقت و بررسی مطالب وب سایت قهوه خانه، می توانید اطلاعات زیادی در مورد همه انواع دانه های قهوه و هر آنچه برای خرید عمده قهوه به آن نیاز دارید، پیدا کنید و سپس با خیال راحت تصمیم بگیرید و خرید خود را نهایی کنید.

 

نوشیدنی هایی که با ترکیب قهوه و شکلات تهیه می شوند!

 

قهوه و شکلات، دو طعم بی ‌نظیر و پرطرفدار در دنیای خوراکی ها هستند که با ترکیبشان نوشیدنی هایی فوق ‌العاده جذاب و خوشمزه خلق می کنند. این ترکیب جذاب، طرفداران زیادی دارد و در فرهنگ های مختلف به اشکال گوناگون سرو می شود. در ادامه به معرفی تعدادی از محبوب ‌ترین نوشیدنی هایی که ترکیب قهوه و شکلات در آن ها به کار رفته است، می پردازیم.

  

1. موکا (Mocha)

موکا یکی از شناخته‌ شده ‌ترین نوشیدنی ها با ترکیب قهوه و شکلات است. این نوشیدنی که در منوی اکثر کافه ها وجود دارد، از ترکیب اسپرسو، شکلات داغ و شیر بخار داده شده تهیه می شود. طعم تلخ قهوه با شیرینی شکلات تعادلی دلنشین ایجاد می کند و با افزودن خامه زده‌ شده در بالای آن، به یک نوشیدنی مجلل تبدیل می شود. موکا مناسب کسانی است که دوست دارند طعمی ملایم ‌تر از قهوه تلخ داشته باشند. 

البته درحال حاضر موکای تازه ای به نام موکا مشهدی نیز در منوی کافه ها به چشم می خورد. این نوع م.کا برای کسانی که به طعم شیرین و خامه ای تر علاقه دارند بیشتر مناسب است، زیر ترکیب شکلات و خامه در این موکا بیشتر از موکای اورجینال است.

  

2. قهوه شکلات سفید (White Chocolate Coffee)

برای علاقه‌ مندان به شکلات سفید، این نوشیدنی گزینه ‌ای ایده ‌آل است. قهوه شکلات سفید از ترکیب اسپرسو یا قهوه‌ فیلتر شده به همراه سس یا تکه های شکلات سفید و شیر تهیه می شود. طعم کرمی و لطیف شکلات سفید، تلخی قهوه را متعادل کرده و نوشیدنی ‌ای خاص و صدالبته لوکس را ایجاد می کند.

  

3. فراپوچینو موکا (Mocha Frappuccino)

فراپوچینو موکا یکی از نوشیدنی های سرد و خوشمزه ‌ای است که ترکیب قهوه و شکلات را به سطح جدیدی از لذت می برد. این نوشیدنی که به ‌ویژه در فصل های گرم سال محبوب است، از ترکیب اسپرسو، یخ، شکلات، شیر و خامه تهیه می شود. بافت یخ ‌زده و طعم دلنشین آن، تجربه ‌ای متفاوت از نوشیدنی های قهوه ‌ای ارائه می دهد.

  

4. هات چاکلت اسپرسو (Espresso Hot Chocolate)

هات چاکلت اسپرسو نوشیدنی ‌ای است که از ترکیب شکلات داغ غلیظ و اسپرسو تهیه می شود. این نوشیدنی بافتی کرمی و طعمی قوی دارد که طرفداران هر دو طعم شکلات و قهوه را راضی می کند. با افزودن اندکی وانیل یا دارچین به این ترکیب، می توان طعمی گرم و متفاوت به آن داد.

 

طرز تهیه قهوه جینسینگ

 

زیبایی قهوه جینسینگ در همه کاره بودن آن نهفته است. شما می توانید با توجه به ترجیحات و مواد موجود خود، از بین چندین روش دم آوری زیر یکی را انتخاب کنید:

1.ترکیبات از پیش ساخته شده: این ساده ترین گزینه است. بسیاری از برندها مخلوط های قهوه جینسینگ از پیش مخلوط شده را ارائه می دهند که حاوی ترکیب قهوه بو داده و عصاره جینسنگ هستند. تنها چیزی که برای تهیه این مدل قهوه نیاز دارید، آب داغ در یک و اضافه کردن پودر قهوه جینسینگ است. 

2.ریشه جینسینگ شل با قهوه: برای تجربه سفارشی تر، می توانید تفاله قهوه را با ریشه جینسینگ شل دم کنید. برای این کار یک قاشق چایخوری ریشه جینسینگ را به همراه تفاله قهوه خود به فیلتر قهوه معمولی خود اضافه نمایید.

3.کنسانتره چای جینسینگ با قهوه: اگر طعم قوی تر جینسینگ را ترجیح می دهید، از کنسانتره چای جینسینگ استفاده کنید. یک قاشق چایخوری کنسانتره چای جینسینگ را با قهوه دم کرده خود ترکیب کنید تا یک نوشیدنی قوی و نیروبخش داشته باشید.

 
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد