x تبلیغات
بررسی تخصصی قهوه

بهترین برندهای قهوه اسپرسو در سال 2024

 

لاواتزا (Lavazza):

یکی از قدیمی‌ ترین و محبوب‌ ترین برندهای قهوه ایتالیایی است که از سال ۱۸۹۵ فعالیت می‌ کند. لاواتزا مدل سوپر کریما اسپرسو، یکی از محصولات پرفروش آن است که از ترکیبی از دانه‌ های عربیکا و روبوستا تشکیل شده است. این اسپرسو دارای یک رست دارک فرانسوی قوی با طعم‌ هایی از شکلات، گردو و میوه‌ های خشک است.

  

کیکینگ هورس (Kicking Horse):

یک برند قهوه کانادایی است که از سال ۱۹۹۶ شروع به کار کرده است. کیکینگ هورس تمام محصولات خود را از دانه‌ های ارگانیک و تجارت عادلانه تهیه می‌ کند. کیکینگ هورس مدل کیک اس، یکی از محصولات محبوب آن است که از ترکیبی از دانه‌ های عربیکا و روبوستا از اندونزی، آمریکای جنوبی و مرکزی ساخته شده است. این اسپرسو دارای یک رست دارک قوی با طعم‌ هایی از چوب، شکلات تلخ و مرکبات است.

  

انتلیجنسیا (Intelligentsia):

یک برند قهوه آمریکایی است که از سال ۱۹۹۵ در شیکاگو فعالیت می‌ کند. انتلیجنسیا با تأکید بر کیفیت و تازگی قهوه‌ های خود شناخته شده است. انتلیجنسیا مدل بلند هاوس، یکی از محصولات مشهور آن است که از ترکیبی از دانه‌ های عربیکا از اتیوپی، کلمبیا و گواتمالا تشکیل شده است. این اسپرسو دارای یک رست لایت با طعم‌ هایی از سیب، مرکبات، نیشکر و شکلات شیری است.

https://ghahvekhane.com/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%88

روش های خرید دانه قهوه عربیکا

 

برای خرید دانه قهوه عربیکا سه راه پیش روی شماست: کافی شاپ ها، فروشگاه های مواد غذایی یا خرده فروشی ها و آنلاین شاپ ها. قبلا هم ذکر کردیم که خرده فروشی ها و فروشگاه ها، بدترین مکان برای خرید قهوه عربیکا هستند؛ چرا که نه شیوه نگهداری مناسبی دارند و نه تنوع و قیمت مناسبی را ارائه می دهند؛ بعبارتی دو سر باخت!

کافی شاپ ها در نگاه اول مکان های خوبی برای خرید دانه قهوه عربیکا هستند؛ اما چندین ایراد بر آن ها وارد است. اول اینکه تنوع کافی را ندارند و دست شما در انتخاب برند و نوع قهوه آنقدرها باز نیست. از طرف دیگر، مراجعه حضوری و پرسش و پاسخ های متعدد و حوصله سربر از باریستا نیز در انتظار خریداران قهوه از کافی شاپ ها خواهد بود. در این میان، آنلاین شاپ ها، بهترین گزینه برای خرید قهوه عربیکا هستند؛ چرا که با توجه به فروش بالا، کالاهای انبار به سرعت تعدیل می شوند و قرار نیست کالای غیرتازه به دست مشتریان برسد.

همچنین سهولت خرید بالا و تخفیف های مناسب در کنار اطلاعات جامع و کامل در مورد هر نوع دانه قهوه، رهاورد آنلاین شاپ ها برای خریداران خواهد بود. ما در سایت قهوه خانه تلاش کرده ایم تا ضمن ارائه اطلاعات جامع و کامل در مورد هر نوع دانه قهوه، یک باریستای کارکشته برای مخاطبان خود باشیم و با متعادل سازی قیمت ها و تخفیف های مناسب، یک معامله دو سر برد را با دوستداران قهوه برقرار کنیم. 

تاریخچه قهوه فوری

 

تاریخچه قهوه فوری به قرن هجدهم میلادی باز می گردد. یعنی از اکثر کشورهای دنیا قدیمی تر است! در واقع، زمانی که ایده قهوه فوری ایجاد شد، حتی دوچرخه نداشتیم! اولین نوشیدنی که می توانیم آن را قهوه فوری بنامیم، در طول جنگ داخلی آمریکا ساخته شد. نام آن Essence of Coffee بود و اساساً مخلوطی از شکر، شیر و قهوه غلیظ بود؛ به این صورت که این ترکیب را با مقداری آب داغ مخلوط می کردند و قهوه آماده نوشیدن بود. با این حال، سربازان، نوشیدنی حاصله را به دلیل قوام آن دوست نداشتند و مدتی بعد، تولید آن متوقف شد.

کسی که به قهوه فوری کمک کرد تا توجه مردم را به خود جلب کند و خرید قهوه فوری بر سر زبان ها بیافتد، دانشمندی به نام ساتوری کاتو بود. مرد ژاپنی که در ایالات متحده کار می کند. پس از او، جورج لوئیس واشنگتن وقتی متوجه شد موادی شبیه کریستال روی دهانه قهوه جوش او تولید شده است، یک فرآیند جدید قهوه سازی فوری را توسعه داد که منجر به تولید اولین نسخه از کریستال های قهوه شد که ما هنوز هم آن ها را در قهوه های فوری می بینیم.

زمانی که نستله وارد بازی شد و قهوه فوری معروف به نام «نستله» را ساخت، قهوه فوری صنعت برزیل را تکان داد. این قهوه سفر خود را در جنگ جهانی دوم آغاز کرد و تا به امروز همچنان مشهور و معروف مانده است. نستله به قدری موفقیت آمیز بوده است که تقریباً هر یک از ما، حداقل برای یک بار هم که شده است قهوه فوری "نسکافه" را زمانی که نیاز به مصرف سریع کافئین داشتیم، امتحان کرده ایم.

کدام رست قهوه مناسب شماست؟

 

اگر در فکر خرید قهوه کافئین بالا هستید، باید بدانید کدام رست برای شما مناسب تر است. از آنجایی که میزان قوی بودن قهوه، ارتباط مستقیمی با مقداری مصرفی قهوه دارد، بسیاری از مردم فکر می کنند که بو دادن تیره تر، قهوه های قوی تر با محتوای کافئین بالاتر ایجاد می کند.

میزان برشته شدن قهوه بستگی به مدت زمان برشته شدن دانه ها دارد. دانه هایی که رست های تیره تر دارند، برای مدت زمان طولانی تری برشته شده اند و در نهایت، حجم آن ها سبک تر از رست های لایت است. در نقطه مقابل، قهوه هایی که به صورت لایت و مدیوم رست شده اند، طعم و مزه قوی ندارند و طعمی نزدیک به میوه خود دارند؛ اما محتوای کافئین آن ها بالاتر است. پس انتخاب قهوه های لایت رست، برای کسانی که خرید قهوه کافئین بالا را می پسندند، انتخاب بهتری است. می توانید از این نکات برای انتخاب و خرید قهوه کافئین بالا استفاده کنید. 

خرید قهوه اسپرسو کیلویی

 

 اگر بخواهیم رو راست باشیم، غیرممکن است که طرفدار قهوه باشید؛ اما تا کنون خرید قهوه اسپرسو را تجربه نکرده باشید !اسپرسو، قهوه خوش مزه و محبوبی است که طرفداران بی شماری در سراسر جهان دارد. همین موضوع، ضرورت خرید قهوه اسپرسو به صورت کیلویی را ثابت می کند. خرده فروشی های آنلاین و حضوری زیادی وجود دارند که قهوه اسپرسو را به صورت کیلویی می فروشند؛ اما بهترین مکان برای خرید قهوه اسپرسو به شکل عمده، به بودجه، اولویت و موقعیت شما بستگی دارد. در این بهش به برخی از مزایایی که باید هنگام انتخاب و خرید قهوه اسپرسو به صورت عمده در نظر بگیرید، اشاره خواهیم کرد:

قیمت و کیفیت دانه های قهوه: شما می خواهید بهترین ارزش را برای پول خود و همچنین بهترین طعم و تازگی را به دست آورید. این امر نیازمند بررسی دقیق محصولات قهوه اسپرسو و برقراری تعادل میان قیمت و کیفیت دانه هاست. 

صرفه جویی در زمان و هزینه: با خرید قهوه اسپرسو به صورت عمده، در هزینه و زمان خود صرفه جویی کنید. خرید قهوه اسپرسو به صورت کیلویی، طبیعتا ارزان تر از خرید بسته های کوچک آن است. از طرف دیگر، لازم نیست مدام نگران تمام شدن قهوه یا مراجعه مکرر به فروشگاه باشید.

تازگی قهوه:از تازگی و کیفیت قهوه خود لذت ببرید. خرید قهوه اسپرسو به صورت کیلویی، این اطمینان را به شما می دهد که یک منبع ثابت از دانه های قهوه تازه و با کیفیت بالا دارید. شما می توانید آن ها را در ظروف بدون هوا ذخیره کنید و در صورت نیاز آن ها را آسیاب کنید تا طعم و عطر آن ها حفظ شود.

تست رست های مختلف: می توانید مخلوط ها و رست های مختلف را امتحان کنید. خرید قهوه اسپرسو به صورت کیلویی این فرصت را به شما می دهد تا انواع مختلف دانه های قهوه و رست های گوناگون را امتحان کنید. شما می توانید آن ها را با هم مخلوط کرده و با هم ترکیب کنید تا ترکیب ها و طعم های سفارشی خودتان را ایجاد کنید. همچنین می توانید قدرت و شدت اسپرسوی خود را براساس اولویت خود تنظیم کنید.

خشک کردن قهوه با اسپری

 

قهوه گلد یا کلاسیک؟

همانطور که از اسم قهوه فوری گلد بر می آید، نوعی قهوه فوری مرغوب تر در مقایسه با نوع کلاسیک است؛ چرا که قهوه فوری گلد با روش خشک کردن انجمادی به دست می آید. این در حالی است که قهوه فوری کلاسیک با روش خشک کردن با اسپری تولید شده است و به همین دلیل، حفظ عطر و طعم در قهوه فوری گلد نسبت به نوع کلاسیک بهتر است. توجه این موضوع در زمان خرید قهوه فوری، باعث می شود قهوه ای مطابق با سلیقه خودتان داشته باشید.


 قهوه فوری، خوب یا بد؟

ممکن است شما هم شنیده باشید که مصرف قهوه فوری خوب نیست و شایعاتی از این دست، شما را از خرید قهوه فوری منصرف کرده باشند. اما حقیقت چیست؟ در واقع، ما به طور قطع نمی توانیم به این سوال جواب بدهیم. عدم قطعیت، ذات علم پزشکی است و تفاوت های فردی هستند که پاسخ های متنوع را می سازند. اما تحقیقاتی که تا کنون انجام شده اند، حکایت از این موضوع دارند که خرید قهوه فوری و مصرف آن، هیچگونه ضرری ندارد. جدای از این موضوع، آنچه صراحتا می توانیم بگوییم، این است که درست مانند قهوه دم کرده معمولی، قهوه فوری نیز فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

قیمت قهوه ترک کیلویی

 

قهوه ترک، روشی برای تهیه قهوه است که خاستگاه آن به کشورهای خاورمیانه و اروپایی ایران، ترکیه و یونان باز می گردد. در این روش، از ترکیب دانه‌های قهوه عربیکا با آب و گاهی اوقات با شکر که مایع را به مرحله کف‌ کردن می‌ رساند، درست می شود. این قهوه به‌طور سنتی در دیگ‌ هایی به نام «cezve یا ibrik» دم می شود. سپس آن را با کمترین حرارت یا به طور سنتی روی ماسه داغ می  جوشانند. هنگامی که به مرحله مورد نظر رسید، دم کرده از جمله تفاله به همراه قهوه در فنجان سرو می شود. سپس تفاله قهوه به ته فنجان فرو می رود و مایع باقی مانده مصرف خواهد شد.

قهوه ترک، عطر و طعمی بی نظیر دارد و چه به عنوان یک باریستا یا اگر آن را در خانه درست می کنید، تلاش زیادی از شما می گیرد؛ اما مطمئن باشید این تلاش، ارزش عطر و طعم آن را دارد. از آنجایی که قهوه ترک، شیوه ای از دم کردن قهوه است؛ بنابراین مهمترین گام برای داشتن یک قهوه ترک بی نظیر، انتخاب و خرید قهوه ترک است. شیوه مقرون به صرفه تر و ارزشمندتر، خرید قهوه ترک کیلویی است. انتخاب بهترین دانه ها برای قهوه ترک به عهده شماست. 

راهنمای خرید بهترین قهوه عربیکا

 

انتخاب و خرید قهوه عربیکا، با کیفیت بالا و با طعمی که دوست دارید، کار ساده ای به نظر نمی رسد. در هنگام خرید قهوه عربیکا، راه هایی برای اطمینان از اصالت و مرغوبیت قهوه خریداری شده وجود دارد. خرید کالای با کیفیت، تضمین می کند که تمام طعم و عطری که از یک قهوه عربیکا انتظار دارید، در آن وجود خواهد داشت. مواردی که در پایین ذکر شده اند، مهمترین دستورالعمل هایی هستند که اگر آن ها را در هنگام خرید قهوه عربیکا رعایت کنید، یک فنجان قهوه با عطر و طعم شگفت انگیز خواهید داشت:


1.قهوه عربیکا را به صورت دانه های کامل خریداری کنید! 

این موضوع بدین معنی نیست که قهوه های آسیاب شده مرغوب نیستند؛ اما از آن جایی که قهوه های آسیاب شده اگر برای مدتی در کیسه بمانند و به ویژه شرایط نگهداری آن ها درست نباشد، بخشی از ماهیت و عطر و طعم خود را از دست می دهند؛ به نظر می رسد برای قهوه خور های حرفه ای، خرید قهوه عربیکا به صورت دانه های کامل، گزینه مناسب تری است. یک سرمایه گذاری کوچک ولی ارزشمند برای تهیه آسیاب، باعث می شود تا آن انتظاراتی که در هنگام خرید قهوه عربیکا داشته اید، برآورده شده و کیفیت محصول تا زمان دم آوری حفظ شود.


2.قهوه تک منشا بخرید! 

منشأ منفرد به این معنی است که همه دانه های قهوه، از یک مزرعه یکسان آمده اند. وقتی همه دانه ها از یک منبع تهیه شده باشند، طعم، عطر و اسیدیته خاص خود را برجسته می کنند. اگر چه هم به دانه های قهوه عربیکای تولید شده در اتیوپی و هم به دانه های قهوه عربیکای تولید شده در برزیل به صورت کلی قهوه عربیکا می گویند؛ اما هرکدام از این دانه ها، عطر و طعم و اسیدیته مخصوص به خود را دارند. حتی در همان برزیل هم انواع مختلفی از قهوه عربیکا بدست می آید. ترکیب دانه های مختلف باعث می شود عطر و طعم چند نژاد مختلف، ترکیب شود که ممکن است شما را از خرید قهوه عربیکا دل زده کند؛ به همین دلیل بهتر است دانه های قهوه ای را خریداری کنید که از یک منشا واحد به دست آمده اند. 


3.قهوه ارگانیک بخرید! 

روشن است که برای سلامتی شما، محصولات ارگانیک به مراتب از رقیب های غیر ارگانیک خود بهترند. از طرف دیگر، حفظ عطر و طعم در قهوه های ارگانیک بهتر صورت گرفته و با خرید قهوه عربیکا از نوع ارگانیک، با یک تیر، دو نشان خواهید زد؛ هم کیفیت مرغوب تر و هم ارزش سلامتی بالاتر.

یک افزودنی هیجان انگیز برای درست کردن آیس لاته


 اکنون که طرز تهیه آیس لاته را یاد گرفتید، آیا دوست دارید که پا را فراتر گذاشته و مانند یک حرفه ای نوشیدنی خود را سرو کنید؟ افزودن فوم سرد راهکاری عالی برای سرو این نوشیدنی می باشد. فوم سرد از کف کردن شیر بدون چربی به دست می آید که برای رویه نوشیدنی های سرد بر پایه قهوه به کار می رود. این ماده ظاهر جذاب کاپوچینو یا لاته گرم را شبیه سازی می کند. خالق فوم سرد، استارباکس است که در سال 2014 برای اولین بار این افزودنی را ارائه کرد. نخستین و مهم ترین نکته در مورد تهیه فوم سرد، انتخاب شیر می باشد. اگرچه برخی رسپی های خانگی، شیر پرچرب یا خامه غلیظ را توصیه می کنند اما باید بگوییم که اشتباه نکنید! شیر بدون چربی، غلیظ ترین و بهترین بافت را برای فوم سرد ایجاد می کند، چراکه حاوی پروتئین بیشتری است. 

گام به گام تولید قهوه ترک

 

برای کسانی که هر روز خود را با یک فنجان قهوه آغاز می کنند، شناخت انواع قهوه از واجبات است! حتما برای شما هم پیش آمده است که در کافی شاپ به منو نگاه کرده و در ردیف انواع قهوه، به لیست بلند بالایی برخورد کرده باشید. یکی از قهوه های پرطرفدار در ایران، قهوه ترک است. اما قهوه ترک چیست و چه تفاوتی با سایر انواع قهوه دارد؟

زمانی که در مورد خرید قهوه ترک صحبت می شود، ناخودآگاه ممکن است این گونه تصور شود که قهوه ترک، نوع یا نژاد خاصی از دانه های قهوه است؛ اما برخلاف تصور، قهوه ترک، شیوه و روشی برای سابیدن و همچنین دم آوری قهوه است که امروزه محدوده جغرافیای خاصی ندارد و هم در خاورمیانه و هم در کشورهای اروپا طرفداران زیادی دارد.

پودر مورد نیاز برای درست کردن قهوه ترک، با پودر قهوه اسپرسو و ... متفاوت است. ابتدا باید مخلوطی از دانه های قهوه عربیکا و قهوه ربوستا تهیه شود. در هنگام خرید قهوه ترک می توانید بر روی بسته بندی، درصد هرکدام از دانه های استفاده شده برای تولید پودر قهوه ترک را ببینید. دانه های عربیکا در مقایسه با روبوستا کیفیت و مرغوبیت بالاتری دارند و به همین دلیل، در حدود دو سوم قهوه عرضه شده در سطح جهان از نوع دانه های عربیکا است. در نقطه مقابل، روبوستا از عطر و طعم منحصر به فرد خودش برخودار است که رایحه ای مانند نت های چوب و بادام زمینی دارد و به دلیل داشتن کافئین بیشتر، نسبت به دانه های عربیکا تلخ تر است. عربیکا میزان کربوهیدرات(قند) و چربی بیشتری دارد و نت های میوه ای و شیرین، از مشخصات رایحه آن است.

در مرحله بعد، دانه های قهوه به صورت بسیار ریز آسیاب می شود. اندازه آسیاب برای تولید پودر قهوه ترک، از اسپرسو هم ریزتر است. ذرات پودر قهوه اسپرسو اندازه ای مابین آرد و ذرات نمک دارند؛ این در حالی است که پودر قهوه ترک، مشابه آرد است که نشان می دهد باید دانه های قهوه به دقت آسیاب شوند. برخلاف اسپرسو، دیگر خبری از عصاره گیری نیست و ذرات آسیاب شده به بخشی از نوشیدنی شما تبدیل می شوند. البته خرید قهوه ترک، شما را از شر همه این دردسرها راحت می کند. عطر و طعمی که برند های سرشناس قهوه ترک در اختیار شما می گذارند، حاصل سال ها آزمون و خطا برای دستیابی به ترکیب و اندازه آسیاب مناسب است و مطمئن باشید شما را از انتخابتان، یعنی خرید قهوه ترک بسیار راضی خواهند کرد. 

صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد