x تبلیغات
بررسی تخصصی قهوه

تاثیر قهوه بر درمان پروستات

 

طبق تحقیقات انجام شده، پزشکان به این نتیجه رسیده اند که نوشیدن روزانه قهوه می تواند ریسک بروز سرطان پروستات را تا حدود 20 درصد در آقایان بالای 50 سال کاهش دهد. مردانی که در طول روز کمتر کافئین مصرف می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به پروستات قرار می گیرند. در مقابل، کسانی که روزانه حداقل یک فنجان قهوه می نوشند، کمتر مبتلا به سرطان پروستات می شوند.  البته، طبق تحقیقات انجام شده توسط پزشکان می توان نتیجه گرفت که در صورت عدم رعایت رژیم غذایی، مصرف به موقع داروها و.... این نوشیدنی تاثیر زیادی برای درمان پروستات نخواهد داشت. دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که مصرف قهوه می تواند سطح آدیپونکتین را افزایش دهد که تاثیر قابل توجهی در تکثیر سلول های سرطانی دارد. 

در این مطلب، به بررسی خواص قهوه برای درمان پروستات پرداختیم. اگر شما نیز دچار این بیماری شده اید، حتماً از قهوه به عنوان روش درمانی موثر استفاده کنید. قهوه می تواند تاثیر بسزایی در تقویت سیستم دفاعی و مبارزه با سلول های سرطانی داشته باشد. در واقع، مردان مبتلا به پروستات با مصرف این نوشیدنی می توانند شانس زنده ماندن خود را نیز افزایش دهند. پس اگر شما نیز به عنوان فرد مبتلا به پروستات به دنبال راهی برای افزایش طول عمر و مقابله با این بیماری هستید، نوشیدن قهوه را در رژیم روزانه تان بگنجانید. آقایان مبتلا به پروستات می توانند، انواع قهوه را از سایت قهوه خانه سفارش داده و به صورت روزانه برای درمان این بیماری مصرف کنند. شما می توانید انواع قهوه عربیکا، روبوستا و... از قهوه خانه خریداری کرده و برای درمان بیماری پروستات به صورت روزانه نوش جان کنید. 

 

نکات و توصیه ‌هایی برای مصرف قهوه

 

قبل از اینکه تصمیم به گنجاندن قهوه در برنامه غذایی روزانه تان را بگیرید، باید به نکات و توصیه هایی درباره مصرف این نوشیدنی دقت کنید. با در نظر گرفتن این نکات می توانید از خواص نوشیدنی پر فایده ای مانند قهوه بهره مند شوید. این توصیه های کلیدی عبارتند از:

از ابزارهای کاربردی مانند قهوه جوش، دستگاه اسپرسو و ... برای دم کردن این نوشیدنی استفاده کنید. در واقع، عدم فیلتر قهوه می تواند منجر به درد معده و سایر مشکلات دیگر شود. بنابراین، قهوه را باید به صورت فیلتر شده مصرف کنید تا کمتر دچار سنگ کلیه شوید.

قهوه را باید در زمان درست مصرف کنید تا از فواید آن بهره مند شوید. مصرف قهوه در ساعت های ابتدایی در طول روز توصیه نمی شود. بهتر است که یک ساعت بعد از بیدار شدن قهوه بنوشید یا در حین انجام فعالیت های روزانه این نوشیدنی را میل کنید. طبق تحقیقات انجام شده، بهترین بازه زمانی برای مصرف این نوشیدنی بین ساعت های 10 صبح الی 12 ظهر است. مصرف حدوداً نصف فنجان قهوه قبل از شروع فعالیت های بدنی و ورزشی می تواند انتخاب درستی باشد.

نوع قهوه را هم باید در نظر بگیرید و بهترین انواع این نوشیدنی را سفارش دهید. قهوه های روبستا و عربیکا از بهترین انواع قهوه هستند که میزان کافئین بیشتری دارند. به علاوه، عطر و طعم قهوه های عربیکا و روبوستا بهتر است و میل بیشتری به نوشیدن آنها خواهید داشت.

اگر در معرض ابتلا به سنگ کلیه به دلیل افزایش سن، فشار خون بالا، دیابت و ... هستید، نوشیدن قهوه می تواند راهکار مناسبی برای پیشگیری از بروز این عارضه باشد. تحقیقات صورت گرفته نشان دهنده رابطه مثبت بین کاهش سنگ کلیه و مصرف قهوه هستند. با این حال، باید قهوه را در حد اعتدال برای درمان سنگ کلیه مصرف کنید تا دچار عوارض جانبی نشوید.

 

مزاج قهوه از لحاظ علم شیمی

 

بسیاری از افراد توصیه های طب سنتی را به عنوان مرجعی صحیح قبول ندارند و بیشتر به یافته های علمی باور دارند. بررسی های علم شیمی بر روی قهوه نشان داده است که قهوه طبیعتی آلکالاینی دارد؛ یعنی تا حدودی اسیدی است. به بیان دقیق تر PH این نوشیدنی گرم و دوست داشتنی بین 4.5 تا 5 که بیانگر طبع سرد آن است. سیتریک‌اسید، مالیک‌اسید، کوئینیک‌اسید، استیک‌اسید، سوکسینیک‌اسید و تارتاریک‌اسید از مهم ترین اسیدهایی هستند که در دانه های قهوه وجود دارد. گروهی از این اسیدها در طی فرایند برشته کردن شکسته می شوند و قابض دستگاه گوارش هستند؛ پس هر چه دانه قهوه بیشتر برشته باشد، اسیدیته آن کمتر می شود، اما به صفر نمی رسد. فراموش نکنید که تمامی خواص قهوه مربوط به قهوه خالص و باکیفیت است. قهوه های تقلبی موجود در بازار سبب بیماری های گوارشی، مشکلات کلیوی، سرطان، بیماری های ریه و مشکلات مرتبط با سیستم اعصاب می شوند. ممکن است مزاج این قهوه ها نیز سرد نباشد؛ بنابراین اگر آن ها را به همراه این مصلح ها مصرف کنید، عوارض آن شدیدتر شود. پس برای خرید قهوه فروشگاه های معتبر را انتخاب نمایید.

ویژگی‌های شاخص قهوه عربیکا (چرا باید عربیکا بخریم؟)

 

قهوه عربیکا به دلیل شرایط خاص رشد و پردازش، ویژگی‌هایی دارد که آن را از سایر گونه‌ها متمایز می‌کند:


 1. طعم متعادل و چندلایه

قهوه عربیکا دارای نت‌های میوه‌ای، گلی، شکلاتی یا حتی عسلی است. این طعم‌ها بسته به منطقه کشت، نوع خاک، ارتفاع و فرآوری می‌تواند متنوع باشد. مثلاً عربیکای اتیوپی طعمی گلی و میوه‌ای دارد، درحالی‌که عربیکای برزیل، بیشتر شکلاتی و نوت‌های نان تست دارد.


 2. اسیدیته ملایم و دوست‌داشتنی

در دنیای قهوه، اسیدیته به معنی تلخی نیست؛ بلکه نشانه‌ای از تازگی و طراوت طعم قهوه است. عربیکا معمولاً اسیدیته‌ای لطیف و خوشایند دارد که با ذائقه ایرانی نیز هماهنگ است.


 3. کافئین کمتر، نوشیدن بیشتر

برخلاف روبوستا که کافئین بالایی دارد، عربیکا حدود ۵۰٪ کافئین کمتری دارد. این یعنی برای کسانی که به قهوه حساس‌اند یا چند بار در روز قهوه می‌نوشند، عربیکا گزینه‌ای عالی است.


 4. شرایط رشد در ارتفاع بالا

درختان عربیکا معمولاً در ارتفاعات بالای ۱۰۰۰ متر رشد می‌کنند. این موضوع باعث کندتر شدن رشد دانه‌ها و پیچیده‌تر شدن طعم‌شان می‌شود. کیفیت عربیکا در چنین شرایطی بسیار بالا و ممتاز خواهد بود.

 

ترکیبات مفید موجود در قهوه

 

بسیاری از افراد تنها کافئین را از میان ترکیبات موجود در قهوه می شناسند؛ اما جالب است بدانید که قهوه به جز کافئین حاوی 10 ماده مهم دیگر نیز هست که هر کدام خصوصیات ویژه ای دارند:

کافئین: اصلی ترین ترکیب موجود در قهوه که 1 تا 2 درصد وزن دانه های قهوه را تشکیل می دهد.

اسید کوینیک: این ماده به اسید قهوه معروف است و در برخی از افراد سبب سوزش و تحریک معده آن ها می شود. 

اتیل فنل: اتیل فنل عامل مهم عطر و بوی قهوه است.

3،5 اسید دیکافئویوکلینیک: این ماده به همراه کافئین موجب سرحال شدن افراد و آزادشدن رادیکال های آزاد می شود.

دی متیل دی سولفید: ماده طبیعی که بعد از رست دانه های سبز قهوه در آن تشکیل می شود.

استیل متیل کربینول: ماده ای زرد رنگ و روغنی درون قهوه که به شیرینی کم قهوه کمک می کند.

پوترسین: عاملی طبیعی در قهوه سبز که سبب می شود بوی قهوه بیشتر به مشام ما برسد.

تریگونلین: عامل طعم خاکی و شیرین قهوه

نیاسین: ویتامین B3 که اثر خود را در دمای بالای 70 درجه سانتی گراد می گذارد.

تئوفیلین: ماده ای محرک و آرام بخش همانند کافئین 

 

مهم ترین دلیلی که افراد قهوه را شیرین می کنند چیست؟

 

همان طور که می دانید قهوه طعمی تلخ دارد و ممکن است بسیاری از افراد علاقه ای به آن نداشته باشند. همین مسئله باعث شده تا این اشخاص ترجیح دهند قهوه شان شیرین باشد. علاوه بر این در برخی موارد طعم اسیدی قهوه باعث می شود تا افراد علاقه ای به آن نداشته باشند. شما می توانید با استفاده از انواع شیرین کننده های قهوه، به نوشیدنی تان طعمی دلپذیرتر بدهید.

 مسئله بسیار مهمی که وجود دارد این است که چه نوع قهوه ای مصرف می کنید. شما می توانید بر اساس نوع قهوه تان شیرین کننده مخصوص آن را انتخاب کنید و مورد استفاده قرار دهید. البته باید دقت داشته باشید که تلخی بیش از حد قهوه ممکن است به این علت باشد که قهوه شما خوب رست نشده یا مدتی مانده است؛ اما اگر به طور کلی علاقه ای به طعم قهوه ندارید بهتر است از شیرین کننده ها استفاده کنید. 

انواع شیرین کننده قهوه برای طعم دهی و از بین بردن طعم تلخ قهوه مورد استفاده قرار می گیرند. این شیرین کننده ها کالری های مختلفی دارند و شما می توانید بر اساس نوع قهوه خود و شرایط بدنی خود یکی از آن ها را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار دهید. از جمله این شیرین کننده ها می توان به سیروپ، شکر، زایلاتول، عسل، شربت افرا، شیره میوه و... اشاره کرد. این مواد می توانند طعمی دلپذیر به قهوه شما بیافزایند و تلخی آن را از بین ببرند. شما می توانید بر اساس ذائقه خود یکی از آن ها را به میزان دلخواه به نوشیدنیتان اضافه کنید. 

برای شروع مصرف قهوه، روبوستا بهتر است یا عربیکا؟

 

انتخاب نوع مناسب قهوه می تواند بسیار دشوار باشد. در میان صدها گونه قهوه، عربیکا و روبوستا بیشترین مصرف را دارند. درک تفاوت های آنها به شما کمک می کند تا تصمیمی آگاهانه بگیرید. قهوه عربیکا طعمی ملایم، شیرین و کمی اسیدی همراه با طعم شکلات، میوه ها و آجیل دارد. قهوه روبوستا به طور کلی دارای طعم قوی تر و خاکی تری است. در مقایسه با عربیکا طعم تندتر و کمتر تصفیه شده ای دارد. از ویژگی های متمایز روبوستا می توان به طعم تلخ و چوبی، همراه با نت های شکلات تلخ و کارامل اشاره کرد. قهوه عربیکا حاوی تقریبا 1.5 درصد کافئین است که در مقایسه با روبوستا کمتر است. کافئین بالا به روبوستا ویژگی های انرژی بخش می دهد. اگر به دنبال مصرف کافئین قوی تر هستید، روبوستا برای شما جذاب تر از عربیکا خواهد بود. با این حال، قهوه عربیکا بسیار متنوع است و برای روش های مختلف دم آوری مانند دم کردن قطره ای، اسپرسو و فرنچ پرس مناسب می باشد. قهوه روبوستا به دلیل طعم شدید و خامه غلیظ آن اغلب در ترکیب اسپرسو گنجانده می شود. به دلیل کافئین بالاتر و مقرون به صرفه بودن، روبوستا در قهوه فوری مورد استفاده قرار می گیرد. طعم روبوستا در برابر افزودن شیر و طعم دهنده های دیگر نیز مقاومت می کند.

هر دو قهوه عربیکا و روبوستا ویژگی های متمایزی را ارائه می دهند و سلیقه های مختلف را برآورده می کنند. در نهایت، انتخاب بین عربیکا و روبوستا به ذائقه شخصی، میزان مصرف کافئین مورد نظر و روش دم کردنی شما بستگی دارد. برای خرید قهوه خوشمزه، می توانید به فروشگاه وب سایت قهوه خانه، مراجعه کنید. پلتفرم ما به شما امکان می دهد تا نظرات خریداران را بخوانید، قیمت ها را مقایسه نمایید و قهوه را به راحتی سفارش دهید.

 

شگفت آورترین خواص خوردن قهوه در شب

 

تصور همگانی این است که خوردن قهوه در شب مضر است، اما واقعیت و یافته های علمی مخالف این حرف است. خوردن قهوه در شب نه تنها سبب کاهش خواب آلودگی شده، بلکه تأثیرات مثبت دیگری نیز دارد. این نوشیدنی سرشار از کافئین به شما کمک می کند تا زمان بیشتری را در شب فعالیت کنید و انرژی بیشتری داشته باشید. از دیگر فواید خوردن قهوه در شب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

   

کاهش وزن

قهوه اکسیر کاهش وزن است. تمام افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، نوشیدن قهوه را در برنامه غذایی خود قرار می دهند. قهوه حاوی آنتی اکسیدان های ضروری برای از بین بردن سموم انباشته شده در بدن است. علاوه بر این متابولیسم بدن را افزایش می دهد؛ بنابراین نوشیدن یک فنجان قهوه در شب می تواند روند کاهش وزن را سریع تر کند.

   

بهبود خلق و خو

افرادی که خوردن قهوه را به شب موکول می کنند، خلق و خوی بهتری نسبت به سایر افراد دارند. این امر به دلیل فعال شدن گیرنده های دوپامین است. دوپامین یکی از اصلی ترین انتقال دهنده ‌های عصبی بوده که باعث ایجاد احساس نشاط در شما می ‌شود؛ به همین دلیل خوردن قهوه در شب می تواند فکر و خیال های واهی را از شما را دور کرده و آرامش بیشتری به شما هدیه دهد. 

    

افزایش تمرکز

یکی از مهم ترین دلایلی که توصیه می شود افراد، قهوه را در زمان تاریکی هوا بخورند، افزایش تمرکز است. تمرکز همه ما در شب به دلیل خستگی های روزانه کاهش می یابد. اگر می خواهید شب بیدار بمانید تا امور عقب مانده خود را انجام دهید، نوشیدن قهوه را فراموش نکنید. این امر برای افرادی که دارای شرایط شغلی حساسی هستند و باید با تمرکز بیشتری کار کنند، بسیار مهم است.

    

مراقبت از سیستم گوارش

کافئین ماده ای مفید است که اگر به اندازه مصرف شود، فواید بسیار زیادی به همراه دارد. قهوه حاوی  اسید کلروژنیک و انواع دیگری از اسیدها است که می توانند سبب  افزایش ترشح اسید معده، تحریک مخاط معده، افزایش حرکات روده شود. از همین رو فرایند هضم غذا آسان تر شده و رفلاکس معده کاهش می یابد. البته افرادی که از ناراحتی های گوارشی رنج می برند، باید قهوه را با احتیاط بیشتری مصرف کنند. 

 

چرا قهوه بدون کافئین انتخاب مناسبی است؟

 

برخی افراد با نوشیدن قهوه دچار بی‌خوابی، تپش قلب یا اضطراب می‌شوند. در این مواقع، قهوه دیکف یک ناجی واقعی است. بیایید چند دلیل قانع‌کننده برای انتخاب آن را مرور کنیم:

لذت نوشیدن قهوه در هر ساعت از شبانه‌روز

مناسب برای دوران بارداری یا شیردهی (با مشورت پزشک)

کاهش احتمال بی‌خوابی، بی‌قراری یا افزایش فشار خون

طعم قهوه واقعی، بدون هیچ‌گونه محرک اضافی

گزینه‌ای ایمن برای بیماران قلبی یا دیابتی

 

انواع قهوه عربیکا در فروشگاه قهوه خانه

 

ما در «قهوه خانه» تلاش کرده‌ایم تا مجموعه‌ای از عربیکای مرغوب، متنوع و برای کاربردهای مختلف فراهم کنیم:


 دانه قهوه عربیکا 100٪

مناسب برای آسیاب خانگی یا صنعتی – تازه‌بودن دانه طعم و رایحه قهوه را تضمین می‌کند.


پودر قهوه عربیکا

آسیاب شده با درجه مناسب برای قهوه‌سازهای اسپرسو، کمکس، سایفون، فرنچ پرس یا قهوه ترک.


عربیکا ویژه اسپرسو

برشته‌کاری تیره‌تر با بدنه (Body) قوی‌تر، مناسب برای شات‌گیری با کرمای بالا.


 قهوه عربیکا ترکیبی

مخلوط‌های عربیکا با درصدهای متنوع، ترکیب‌شده با روبوستا یا سایر گونه‌ها برای ایجاد تعادل در طعم و قدرت.

 

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد