شاید برایتان سوال پیش آمده که آیا می توانیم بلافاصله پس از دم کردن قهوه، با افزودن یخ آن را تبدیل به قهوه سرد کنیم؟ پاسخ شما مثبت است اما به همین سادگی نیست و باید برخی نکات را رعایت کنید، در غیر این صورت یک قهوه آبکی و بدون طعم خواهید داشت. بیایید طرز تهیه قهوه سرد با افزودن یخ را مرور کنیم:

  

تهیه قهوه غلیظ

از آنجایی که قصد دارید، قهوه داغ را با یخ خنک کنید، پس باید برای دم کردن قهوه از نصف میزان معمول آب استفاده نمایید. بدین ترتیب یک قهوه خیلی غلیظ خواهید داشت که در مراحل بعدی طعم خود را از دست نمی دهد. 

  

رسیدن به دمای اتاق

لیوان را کامل با یخ پر کنید و قهوه داغ را روی آن بریزید. اکنون یخ ها شروع به آب شدن می کنند. پس از اینکه دمای قهوه به دمای اتاق رسید، آن را به فنجان دیگری منتقل و سرو نمایید. برای تست دمای قهوه به سادگی از انگشت تمیز خود کمک بگیرید.