راهکارهای نگهداری از قهوه در ظرف فراوان هستند. اگر قهوه را در بهترین ظرف هم بریزید، اما آن را در مکان نامناسبی قرار دهید، باز هم بعد از مدت کوتاهی، شاهد خرابی قهوه و از دست دادن کیفیت آن خواهید بود. به همین منظور نکاتی را بیان کرده ایم تا با رعایت آن بتوانید، قهوه را برای مدت زمان بیشتری در خانه یا محل کار نگهداری کنید:

   

1. نگهداری قهوه در ظرف مناسب داخل فریزر

قهوه آسیاب شده یا پودر قهوه را در ظروف پلاستیکی مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید. فریزر بهترین مکان برای نگهداری طولانی مدت قهوه است که سبب حفظ طعم و کیفیت آن می شود. البته توجه داشته باشید که باید یک تا دو روز قبل از مصرف قهوه، آن را از فریزر خارج کنید. از قرار دادن ظروف فلزی و شیشه ای در فریزر خودداری کنید. 

  

2. قهوه آسیاب شده را در یخچال قرار ندهید

قرار دادن پودر قهوه در یخچال کار نادرستی است. فرقی نمی کند شما قهوه را در چه ظرفی قرار داده اید، زمانی که ظرف را در یخچال قرار دهید، رطوبت هوا به درون ظرف نفوذ کرده و سبب خرابی و از بین رفتن طعم و عطر قهوه می شود.

  

3. قهوه را ظرف یک ماه مصرف کنید

هر قهوه ای انقضای مخصوص به خود را دارد که باید در زمان خرید، آن را از فروشنده سؤال کرده یا اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی آن را به دقت مطالعه کنید. در هر صورت توصیه می شود که قهوه را ظرف یک ماه مصرف کرده و برای ماه بعد خود، قهوه تازه خریداری کنید. 

 

4. برای برداشتن قهوه از پیمانه مخصوص استفاده کنید

یکی از مهم ترین نکاتی که باید برای نگهداری طولانی مدت قهوه در ظرف مناسب مدنظر داشته باشید، این است که از برداشتن قهوه با پیمانه های آغشته به شکر یا سایر مواد غذایی خودداری کنید. علاوه بر این برداشتن قهوه با پیمانه خیس نیز ممنوع است. انجام این کارها تأثیر ظرف مناسب نگهداری قهوه را به طور کامل از بین می برد. 

  

5. بعد از هر بار استفاده از قهوه، درب ظرف را ببندید

بسیاری از افراد عادت دارند بعد از برداشتن قهوه، درب ظرف را باز بگذارند و به سایر امور بپردازند. این کار کاملاً اشتباه است. شما باید بلافاصله بعد از برداشتن قهوه، درب آن را محکم ببندید تا قهوه کمترین تماس را با اکسیژن هوا داشته باشد. فراموش نکنید که برداشتن قهوه از ظرف تنها چند ثانیه طول می کشد.