نوشیدنی هایی که با ترکیب قهوه و شکلات تهیه می شوند!
قهوه و شکلات، دو طعم بی نظیر و پرطرفدار در دنیای خوراکی ها هستند که با ترکیبشان نوشیدنی هایی فوق العاده جذاب و خوشمزه خلق می کنند. این ترکیب جذاب، طرفداران زیادی دارد و در فرهنگ های مختلف به اشکال گوناگون سرو می شود. در ادامه به معرفی تعدادی از محبوب ترین نوشیدنی هایی که ترکیب قهوه و شکلات در آن ها به کار رفته است، می پردازیم.
1. موکا (Mocha)
موکا یکی از شناخته شده ترین نوشیدنی ها با ترکیب قهوه و شکلات است. این نوشیدنی که در منوی اکثر کافه ها وجود دارد، از ترکیب اسپرسو، شکلات داغ و شیر بخار داده شده تهیه می شود. طعم تلخ قهوه با شیرینی شکلات تعادلی دلنشین ایجاد می کند و با افزودن خامه زده شده در بالای آن، به یک نوشیدنی مجلل تبدیل می شود. موکا مناسب کسانی است که دوست دارند طعمی ملایم تر از قهوه تلخ داشته باشند.
البته درحال حاضر موکای تازه ای به نام موکا مشهدی نیز در منوی کافه ها به چشم می خورد. این نوع م.کا برای کسانی که به طعم شیرین و خامه ای تر علاقه دارند بیشتر مناسب است، زیر ترکیب شکلات و خامه در این موکا بیشتر از موکای اورجینال است.
2. قهوه شکلات سفید (White Chocolate Coffee)
برای علاقه مندان به شکلات سفید، این نوشیدنی گزینه ای ایده آل است. قهوه شکلات سفید از ترکیب اسپرسو یا قهوه فیلتر شده به همراه سس یا تکه های شکلات سفید و شیر تهیه می شود. طعم کرمی و لطیف شکلات سفید، تلخی قهوه را متعادل کرده و نوشیدنی ای خاص و صدالبته لوکس را ایجاد می کند.
3. فراپوچینو موکا (Mocha Frappuccino)
فراپوچینو موکا یکی از نوشیدنی های سرد و خوشمزه ای است که ترکیب قهوه و شکلات را به سطح جدیدی از لذت می برد. این نوشیدنی که به ویژه در فصل های گرم سال محبوب است، از ترکیب اسپرسو، یخ، شکلات، شیر و خامه تهیه می شود. بافت یخ زده و طعم دلنشین آن، تجربه ای متفاوت از نوشیدنی های قهوه ای ارائه می دهد.
4. هات چاکلت اسپرسو (Espresso Hot Chocolate)
هات چاکلت اسپرسو نوشیدنی ای است که از ترکیب شکلات داغ غلیظ و اسپرسو تهیه می شود. این نوشیدنی بافتی کرمی و طعمی قوی دارد که طرفداران هر دو طعم شکلات و قهوه را راضی می کند. با افزودن اندکی وانیل یا دارچین به این ترکیب، می توان طعمی گرم و متفاوت به آن داد.