تک منشا به این معنی است که تمام دانه های قهوه ای که مصرف می کنید، از یک منطقه یا حداقل یک مکان جغرافیایی مشخص آمده باشند. هرچند باز هم تا حدی می توان جلوی قاطی شدن نژاد های مختلف را گرفت؛ ولی این مورد در مکان هایی مانند اتیوپی بی معنی است؛ چرا که در اتیوپی، اکثر کشاورزان، خرده مالک هستند و در ایستگاه های فرآوری، قهوه های مختلف از کشاورزان گوناگون، مخلوط و فرآوری می شوند.

اما چرا در هنگام خرید دانه قهوه اسپرسو باید به تک منشا بودن آن توجه کرد؟ دلیل آن روشن است، طعم نوشیدنی تهیه شده از دانه های تک مبدا، جذاب تر و واضح تر است؛ زیرا زمانی که از یک نوع دانه قهوه در تهیه نوشیدنی استفاده کنید، تمام عطر و طعم آن نوع دانه برجسته می شود. تصور کنید که ترکیبی با چهار قهوه مختلف دارید. دانستن اینکه کدام دانه ها باعث ایجاد چه طعمی شده اند، سخت و تا حدی غیرممکن است!

دقیقاً به همین دلیل، برخی از شرکت های فعال در زمینه قهوه، شروع به ارائه رست های اسپرسوی تک منشا کرده اند. این بدان معنی است که تمام دانه های قهوه ای که در یک بسته بندی جای می گیرند، از یک نوع و یک منشا جغرافیای بوده و با سایر کلاس های همان نژاد یا سایر نژاد های قهوه مخلوط نشده اند.

اگر از طرفداران خرید دانه قهوه اسپرسو باشید، می دانید که به طور معمول، دانه قهوه اسپرسو، در انواع مختلفی از سطوح، رست می شوند. این بدان معناست که دست شما در انتخاب و خرید دانه قهوه اسپرسو باز است و با انتخاب های مختلف، مقدار اسیدیته، کافئین و نت های میوه ای مختلف را در فنجانتان دریافت خواهید کرد. 

https://ghahvekhane.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%88