ترکیبات مفید موجود در قهوه
بسیاری از افراد تنها کافئین را از میان ترکیبات موجود در قهوه می شناسند؛ اما جالب است بدانید که قهوه به جز کافئین حاوی 10 ماده مهم دیگر نیز هست که هر کدام خصوصیات ویژه ای دارند:
کافئین: اصلی ترین ترکیب موجود در قهوه که 1 تا 2 درصد وزن دانه های قهوه را تشکیل می دهد.
اسید کوینیک: این ماده به اسید قهوه معروف است و در برخی از افراد سبب سوزش و تحریک معده آن ها می شود.
اتیل فنل: اتیل فنل عامل مهم عطر و بوی قهوه است.
3،5 اسید دیکافئویوکلینیک: این ماده به همراه کافئین موجب سرحال شدن افراد و آزادشدن رادیکال های آزاد می شود.
دی متیل دی سولفید: ماده طبیعی که بعد از رست دانه های سبز قهوه در آن تشکیل می شود.
استیل متیل کربینول: ماده ای زرد رنگ و روغنی درون قهوه که به شیرینی کم قهوه کمک می کند.
پوترسین: عاملی طبیعی در قهوه سبز که سبب می شود بوی قهوه بیشتر به مشام ما برسد.
تریگونلین: عامل طعم خاکی و شیرین قهوه
نیاسین: ویتامین B3 که اثر خود را در دمای بالای 70 درجه سانتی گراد می گذارد.
تئوفیلین: ماده ای محرک و آرام بخش همانند کافئین