دمای خیلی زیاد آب

دمای زیاد آب می‌ تواند یکی از دلایل ایجاد طعم سوختگی در قهوه باشد. وقتی آب بسیار داغ شود و در دمای بالا بجوشد، ممکن است باعث سوختگی دانه‌ های قهوه شده و طعم تلخ و حالت سوختگی را در قهوه به وجود آورد. برای دم کردن قهوه، بهتر است از آب با دمای مناسب استفاده کنید. دمای ایده ‌آل برای آب دم کردن قهوه بین 195 درجه فارنهایت و 205 درجه فارنهایت است. اگر آب بیش از حد داغ باشد، دانه‌ های قهوه حالت سوختگی پیدا می کنند و طعم آن نیز تلخ می شود. توجه داشته باشید که دمای آب ممکن است با توجه به نوع قهوه و روش دم‌ کردن متفاوت باشد. برای دم کردن قهوه اسپرسو ممکن است نیاز به دمای بالاتری داشته باشید؛ در حالی که برای دم کردن قهوه های دیگر، دمای کمتری نیاز باشد.

  

زمان استخراج قهوه

در تهیه قهوه، زمان استخراج، میزان مواد محلول در آب را تعیین می‌ کند. استخراج طولانی ‌تر از حد ممکن، به معنای استخراج بیش از حد مواد و تلخ و سوخته است. این مواد تلخ و سوخته می‌ توانند باعث ایجاد مزه نامطبوع و سوختگی در قهوه شوند. زمان استخراج قهوه به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله نوع قهوه، نوع دستگاه قهوه‌ ساز و نوع فرآیند استخراج (مثل اسپرسو، فیلتر و غیره). اما به طور کلی، زمان استخراج در دستگاه‌ های قهوه‌ ساز معمولا در حدود 20 تا 30 ثانیه برای اسپرسو و 2 تا 4 دقیقه برای فیلتر قهوه است. برای جلوگیری از ایجاد مزه سوختگی در قهوه، می‌ توانید زمان استخراج را بهینه کنید. معمولا زمان استخراج برای اسپرسو باید کمتر باشد و بین 20 تا 30 ثانیه قرار بگیرد. در مورد فیلتر قهوه نیز زمان استخراج باید مناسب باشد و بین 2 تا 4 دقیقه تنظیم شود. اما بهتر است دستورالعمل تهیه قهوه را بر اساس نوع قهوه و دستگاه قهوه ‌ساز دنبال کنید تا بهترین نتیجه را به دست آورید.