از عادات ایرانیان است که اسم یک برند خاص را به عنوان یک محصول به کار می برند و در گذر زمان، این اشتباه در میان مردم جا می افتد. مثلا از اسم "پفک" که نام یک برند است، برای اشاره به اسنک پنیری تولید شده توسط هر برند دیگری نیز استفاده می کنند. 

داستان نسکافه و قهوه فوری هم همین است. نسکافه، برندی مشهور در زمینه تولید قهوه فوری است؛ اما در ایران به هر قوه فوری نسکافه می گویند! یا مثلا اینگونه تصور می شود که کافی میکس یک چیز جداگانه است؛ در حالی که کافی میکس، همان قهوه فوری است که مقداری شکر و شیر غیر لبنی هم به آن افزوده شده و چیز عجیب و غریبی نیست. برندهای قهوه فوری اکثرا دستور ساخت مشابهی را دنبال می کنند و گاها فقط در نوع و میزان افزودنی ها با یکدیگر تفاوت دارند.

شناخت روش های اصلی تولید قهوه فوری، کمک می کند تا در هنگام خرید قهوه فوری، انتخاب بهتری داشته باشید و لذت یک فنجان قهوه خوش عطر و طعم را تجربه کنید. قهوه فوری را می توان به عنوان "نسخه خشک شده قهوه دم شده معمولی" تعریف کرد. اما چگونه تمام آب قهوه را حذف می کنند؟