یک افزودنی هیجان انگیز برای درست کردن آیس لاته
اکنون که طرز تهیه آیس لاته را یاد گرفتید، آیا دوست دارید که پا را فراتر گذاشته و مانند یک حرفه ای نوشیدنی خود را سرو کنید؟ افزودن فوم سرد راهکاری عالی برای سرو این نوشیدنی می باشد. فوم سرد از کف کردن شیر بدون چربی به دست می آید که برای رویه نوشیدنی های سرد بر پایه قهوه به کار می رود. این ماده ظاهر جذاب کاپوچینو یا لاته گرم را شبیه سازی می کند. خالق فوم سرد، استارباکس است که در سال 2014 برای اولین بار این افزودنی را ارائه کرد. نخستین و مهم ترین نکته در مورد تهیه فوم سرد، انتخاب شیر می باشد. اگرچه برخی رسپی های خانگی، شیر پرچرب یا خامه غلیظ را توصیه می کنند اما باید بگوییم که اشتباه نکنید! شیر بدون چربی، غلیظ ترین و بهترین بافت را برای فوم سرد ایجاد می کند، چراکه حاوی پروتئین بیشتری است.